Ingredients
-
1 rijpe Banaan
-
85 gram havermout
-
2 eieren
-
100 ml Havermelk
-
Naar smaak Kaneel
-
1 tl Bakpoeder
Directions
Havermout pannenkoekjes!
We love pancakes! Echt, we kunnen dit elke ochtend wel eten. Vooral ik (Mariëlla) ben er gek op. Elke dag pannenkoeken lijkt mij wel iets overdreven en niet enorm gezond. Daarom ging ik opzoek naar een iets gezondere versie van mijn lievelings ontbijtje. Ik heb deze pannenkoekjes gemaakt met havermout en banaan. Deze ingrediënten werken heel goed in pannenkoekjes en het is ook nog eens super makkelijk om te maken. Vooral wanneer je weer iets te rijpen bananen hebt liggen in de fruitschaal (story of mij life). Gooi alles in de een blender of keukenmachine en je maakt een heerlijk zoet pannenkoek beslag.
Wil jij ook deze gezondere pannenkoekjes maken dit weekend?
Steps
1
Done
2 minuten
|
MengenGooi alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix tot het een mooi beslag is. |
2
Done
5 minuten
|
BakkenVerwam wat milde olie of boter in een pan. |
3
Done
2 minuten
|
Serveren |