Ingredients
-
250 gram Gehakt vd hertWij hadden het vd Zeeuwse hert
-
4 eetlepels Paneermeel
-
1 eetlepel Tomaten puree
-
1 Sjalot
-
10 stuks Kastanje champignons
-
Paar takjes Peterselie
-
Niet te zuinig zout en peper
-
Half eitje eieren
-
Om in te bakken Olijfolie
-
Basis saus
Directions
Herten gehaktballetjes!
Wij hebben al vele balletjes gemaakt, lekker van runder gehakt, kip gehakt maar nog niet van herten gehakt. Wij kregen dit mooie gehakt wat al was gemengd met zeekraal.
Dit past helemaal bij deze tijd van het jaar, en heerlijk als borrel hapje, maar ook met pasta of rijst. Kies jij maar met wat!
Natuurlijk zijn ze nagegaard in onze basis saus want dat tomatensaus smaakje maakt het helemaal af!
Wil je het basis recept voor een ragu saus van herten gehakt? Klik dan hier.
Steps
1
Done
5 minuten
|
Sjalot en uiFruit je fijngesneden ui en champignons zachtjes in de olijfolie. |
2
Done
15 minuten
|
BakkenBak ze bruin in de olijfolie. |
3
Done
|
ServerenWanneer je onze basissaus erbij maakt, dan kun je ze nog 15 minuten laten meegaren in de saus en serveren met pasta. |