Ingredients
-
200 gr RoodbaarsKan ook een andere witvis
-
250 gr Krieltjes
-
200 gr Kikkererwten
-
1/3 zakje Rode currypasta
-
1 blik Kokos melk
-
200 gr Sperziebonen
-
1 Paprika
-
1 Rode ui
-
10 gr Peterselie
-
1 Limoen
-
200 ml Water
Directions
Indiase viscurry uit de gemaksbox van Boerschappen
We zijn allemaal wel eens toe aan gemak. Hoe leuk wij het ook vinden om boodschappen te doen (ja echt!), lokale winkeltjes te bezoeken en uren te koken is het ook wel eens fijn om niet te hoeven na te denken.. Ik (Mariëlla) volg een fulltime een traineeship en naast een druk sociaal leven ben ik natuurlijk ook fanatiek CookingQueen! Om dan ook nog eens langs de markt en visboer, slager en supermarkt te gaan is soms nog wel eens een uitdaging.
Moet dat dan allemaal? Niks moet, alles mag.. Ik ben er alleen 100% zeker van dat vis, vlees en groenten lekkerder zijn bij de visboer, slager en op de markt. Je proeft de versheid en daardoor ook zoveel meer smaak!
Helaas zitten er geen 8 dagen in een week en daarom wilde wij heel graag de gemaksbox van Boerschappen uitproberen. Boerschappen stelt verschillende boxen samen die gevuld zijn met alleen maar verse en gezonde producten van boeren uit Brabant! Hoe leuk (én makkelijk voor ons) is dit! Alle recepten zijn namelijk binnen 25 minuten te bereiden.
In onze box zaten 3 prachtige maaltijden met handige recepten kaartjes waar alle ingrediënten op staan. Deze Indiase viscurry was daar eentje van! Ook hebben wij genoten van een pasta bolognese en eryngii ramen. In de gemaksbox zitten namelijk 1 vis, een vlees en een vega maaltijd!
Het allerleukst is dat wij jullie een hele fijne korting mogen geven op een box naar keuze! Dit kan dus ook een geheel vega/vegan!
Gebruikt onze code ‘ cookingqueens ‘ voor 9 euro korting op een box! Dan betaal je maar 29,50 voor 3 maaltijden voor 2 personen! Dat is nog geen 5 euro per maaltijd p.p. Je kunt natuurlijk ook grotere boxen kopen voor meerdere personen. De code werkt voor elke eerste bestelling. Als je dus een ander email adres gebruikt kun je de code vaker gebruiken 😉
Dus ben jij net zo druk maar waardeer jij ook de verse, lokale en gezonde ingrediënten? Probeer dan ook eens deze box met die leuke korting!
Ga nu naar Boerschappen en bestel je box daar.
Steps
1
Done
5 minuten
|
Voorbereiding |
2
Done
5 minuten
|
SnijdenPel de knoflook en de ui, snipper deze fijn en snij de paprika in reepjes. Snijd de kantjes van de sperziebonen en snijd ze doormidden. |
3
Done
5 minuten
|
BakkenBak in een diepe pan de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie en voeg de curry paste toe. |
4
Done
15 minuten
|
BakkenBlus af met de kokosmelk en het water en roer goed. Doe de gehalveerde krieltjes in het vocht en kook ze afgedekt met een deksel in ongeveer 15 minuten klaar. |
5
Done
8 minuten
|
GarenSnijd de vis in grove stukken en voeg samen met de uitgelekte kikkererwten toe aan de curry. Laat dit nog 6 tot 8 minuten pruttelen. |
6
Done
1 minuut
|
ServerenSchep de curry in een diep bord en garneer met fijngesneden peterselie en wat partjes limoen. |