Indiase viscurry – Boerschappen

0 0
Indiase viscurry – Boerschappen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gr Roodbaars Kan ook een andere witvis
250 gr Krieltjes
200 gr Kikkererwten
1/3 zakje Rode currypasta
1 blik Kokos melk
200 gr Sperziebonen
1 Paprika
1 Rode ui
10 gr Peterselie
1 Limoen
200 ml Water

Viscurry met lokale en verse ingrediënten!

Features:
  • Pittig
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Indiase viscurry uit de gemaksbox van Boerschappen 

We zijn allemaal wel eens toe aan gemak. Hoe leuk wij het ook vinden om boodschappen te doen (ja echt!), lokale winkeltjes te bezoeken en uren te koken is het ook wel eens fijn om niet te hoeven na te denken.. Ik (Mariëlla) volg een fulltime een traineeship en naast een druk sociaal leven ben ik natuurlijk ook fanatiek CookingQueen! Om dan ook nog eens langs de markt en visboer, slager en supermarkt te gaan is soms nog wel eens een uitdaging.

Moet dat dan allemaal? Niks moet, alles mag.. Ik ben er alleen 100% zeker van dat vis, vlees en groenten lekkerder zijn bij de visboer, slager en op de markt. Je proeft de versheid en daardoor ook zoveel meer smaak!

Helaas zitten er geen 8 dagen in een week en daarom wilde wij heel graag de gemaksbox van Boerschappen uitproberen. Boerschappen stelt verschillende boxen samen die gevuld zijn met alleen maar verse en gezonde producten van boeren uit Brabant! Hoe leuk (én makkelijk voor ons) is dit! Alle recepten zijn namelijk binnen 25 minuten te bereiden. Boerschappen gemaksbox

In onze box zaten 3 prachtige maaltijden met handige recepten kaartjes waar alle ingrediënten op staan. Deze Indiase viscurry was daar eentje van! Ook hebben wij genoten van een pasta bolognese en eryngii ramen. In de gemaksbox zitten namelijk 1 vis, een vlees en een vega maaltijd!

Het allerleukst is dat wij jullie een hele fijne korting mogen geven op een box naar keuze! Dit kan dus ook een geheel vega/vegan!

Gebruikt onze code ‘ cookingqueens ‘ voor 9 euro korting op een box! Dan betaal je maar 29,50 voor 3 maaltijden voor 2 personen! Dat is nog geen 5 euro per maaltijd p.p. Je kunt natuurlijk ook grotere boxen kopen voor meerdere personen. De code werkt voor elke eerste bestelling. Als je dus een ander email adres gebruikt kun je de code vaker gebruiken 😉

Dus ben jij net zo druk maar waardeer jij ook de verse, lokale en gezonde ingrediënten? Probeer dan ook eens deze box met die leuke korting!

Ga nu naar Boerschappen en bestel je box daar.

Steps

1
Done
5 minuten

Voorbereiding

Breng water aan de kook en halveer de krieltjes en blancheer ze voor 5 minuten

2
Done
5 minuten

Snijden

Pel de knoflook en de ui, snipper deze fijn en snij de paprika in reepjes. Snijd de kantjes van de sperziebonen en snijd ze doormidden.

3
Done
5 minuten

Bakken

Bak in een diepe pan de ui en de knoflook aan in een scheutje olijfolie en voeg de curry paste toe.

4
Done
15 minuten

Bakken

Blus af met de kokosmelk en het water en roer goed. Doe de gehalveerde krieltjes in het vocht en kook ze afgedekt met een deksel in ongeveer 15 minuten klaar.
Voeg de paprika en de sperziebonen de laatste 5 minuten toe en laat ze lekker mee pruttelen zonder de deksel op de pan.

5
Done
8 minuten

Garen

Snijd de vis in grove stukken en voeg samen met de uitgelekte kikkererwten toe aan de curry. Laat dit nog 6 tot 8 minuten pruttelen.

6
Done
1 minuut

Serveren

Schep de curry in een diep bord en garneer met fijngesneden peterselie en wat partjes limoen.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pasta met stoofvlees
previous
Pasta met langzaam gegaard vlees
Aubergine schnitzel
next
Aubergine schnitzel
Pasta met stoofvlees
previous
Pasta met langzaam gegaard vlees
Aubergine schnitzel
next
Aubergine schnitzel

Add Your Comment