0 0
Italiaanse Aperol Mango Spritz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 ml Aperol
100 ml Bruisend water
200 ml Prosecco
1 Mango
2 takjes verse munt
8 ijsklontjes

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Italiaanse Aperol Mango Spritz

Wij hebben de zomer in ons hoofd!

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

ITALIAANSE APEROL MANGO SPRITZ

Het feest kan beginnen, met dit geweldige weer vandaag heb je toch zin in cocktails? Jullie weten ongetwijfeld dat wij helemaal fan zijn van Aperol spritz. Dat heerlijke Italiaanse drankje met Aperol, prosecco en bruisend water.

Heb je dit nog nooit gedronken, ga dan snel een keer dit verrukkelijke drankje proberen. Aan onze views te zien weten we dat de meeste volgers hier dol op zijn. De Italiaanse limoncello spritz is het is het meest bekeken drankje op onze website, dat zegt wel iets over de populariteit.
Voor het paasweekend, en natuurlijk voor alle zomerse weekenden  die nog gaan komen hebben we een mango versie gemaakt.

Wij dachten dat de authentieke Aperol spritz  onze numero uno was maar dat is nu niet meer zo zeker.

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de kinderen of voor diegene die geen alcohol wil drinken. Met wat rode vruchten limonade en bruisend water maak je hier ook een geweldige mocktail van.

Steps

1
Done
5 minuten

Mango

Schil de mango en pureer 2/3 ervan met een staafmixer. Snijd 1/3 van de mango in 4 kleine reepjes die je aan een prikkertje steekt.

2
Done
1 minuut

Mango puree en Aperol

Schenk de Aperol bij de gepureerde mango en pureer 10 seconden mee.

3
Done
3 minuten

Afmaken

Zet bij voorkeur koude glazen klaar en verdeel hier de mango Aperol.
Doe vier ijsklontjes in het koude glas.
Schenk de prosecco en het bruisend water erbij in de gewenste verhoudingen.

4
Done

Serveren

Serveer je cocktail met een takje verse munt en een prikkertje mango.

5
Done

Kids versie

Wil je de kinderen of jezelf een mocktail serveren, doe in plaats van Aperol wat rode limonade en meng dit met bruisend water. Natuurlijk ook een takjemunt en een prikkertje met mango erin. Heel feestelijk!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gegrilde groenten met mozzarella
Pesto citroen brood
next
Pesto-citroen brood
previous
Gegrilde groenten met mozzarella
Pesto citroen brood
next
Pesto-citroen brood

Add Your Comment