Ingredients
-
1doos Jumbo schelpen
-
Zelfgemaakte tomaten sausZie recept op de website
-
500 gr ricotta kaas
-
Grote bos Verse kruiden
-
150 gr Parmezaanse kaasGeraspt
-
Handvol Cherry tomaten
Directions
Gevulde pasta schelpen met kruiden ricotta in tomatensaus een hele mond vol! Maar dat wil je ook.. De smaak is namelijk zo goed!
Voor vandaag pasta Friday maken we een heerlijk hapje, vegetarisch en oh zo lekker.
Van de vele soorten pasta vinden wij deze jumbo schelpen het aller leukst. Wanneer je ze op tafel zet van uit de oven kan het feest beginnen. wat zit er allemaal onder de tomatensaus? Heerlijk gevulde schelpen met kruidige ricotta, een mooie lichte Italiaanse kaas. Natuurlijk toppen we deze schaal af met heel veel Parmezaanse kaas, omdat dat gewoon lekker is!
Steps
1
Done
30 min
|
Basis saus makenJe kunt ook natuurlijk kant-en-klaar tomatensaus gebruiken. |
2
Done
5 min
|
Ricotta |
3
Done
9 min
|
SchelpenKook je pasta schelpen in zout water voor 9 minuten. Giet ze af en laat ze even afkoelen. |
4
Done
4 min
|
Schaal vullen |
5
Done
30 min
|
Oven |