0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gram Kokosrasp
5 Cantuccini koekjes
4 Eiwit
25 gram Amandelmeel
Halve theelepel Vanille extract
1 eetlepel citroenrasp
150 gram Fijne kristalsuiker
Snufje Zout

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kokos cantuccini makronen

Kokos cantuccini makronen

Italiaanse kokos makronen

Features:
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Kokos/cantuccini makronen

Heb jij ook van die recepten waarbij je alleen eidooiers nodig hebt. Je houdt dan altijd de eiwitten over en aangezien wij liever niks weggooien kun je met die eiwitten verrukkelijke kokos makronen maken.

Wij hebben aan dit recept heerlijke cantuccini koekjes en citroen toegevoegd.
Of dit lekker is??? Gewoonweg een waanzinnige  combinatie en natuurlijk een Italiaan tintje ????????❤️

Steps

1
Done
2 minuten

Cantuccini koekjes

Maal je koekjes fijn in een blender.

2
Done
2 minuten

Mengen

Doe de eiwitten, geraspte kokos, amandelmeel, vanille,zout, extract en fijne suiker in een kom.
Meng dit goed samen.

3
Done
5 minuten

verwarmen

Zet een pannetje klaar met kokend water op het vuur en zet je schaal daarboven op. Laat de schaal niet het water raken. Roer je mengsel 5 minuten goed door zodat het verwarmd en de suikers oplossen.
Je krijgt nu een smeuïge massa.

4
Done
170 graden

Oven voorverwarmen

Verwarm je oven voor op 170°.
Zet een bakplaat neer die bedekt is met keukenpapier.

5
Done
2 minuten

Roeren

Haal het pannetjes van het vuur en roer de koekjes kruimels en citroenrasp er door heen.

6
Done
5 minuten

Bolletjes maken

Schep met een ijstang of met twee lepels mooie bolletjes. Leg deze op je bakpapier.

7
Done
14 minuten

Oven

Schuifje bakplaat met de kokosbollen in de oven en laat deze ongeveer 14 minuten bakken op 170°. Houd ze wel in de gaten, ze mogen een licht bruine bovenkant hebben.

8
Done
15 minuten

Afkoelen

Laat ze afkoelen op een rooster en wanneer je een hapje neemt zal je een verrukkelijk koekje proeven met een krokante bovenlaag en een ietsie pietsie zachte binnenkant.
Buonissimo????????

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Aubergine torentje
Pasta puttanesca
next
Pasta Puttanesca
previous
Aubergine torentje
Pasta puttanesca
next
Pasta Puttanesca

Add Your Comment