Ingredients
-
Grote zak Tortilla chipsMais
-
Zie recept Guacomole
-
Zie recept Chili
-
1 potje SalsaVoor taco’s
-
200 gram Cheddar kaasGeraspt
-
125 ml Zure room
-
naar smaak Jalapenos
-
3 TomaatIn kleine blokjes
-
Paar takjes Koriander
Directions
Nachos’s met zelfgemaakte guacamole en chili.
Als er iets favoriet is bij de KLM crew members dan zijn het de nachos en dan niet zomaar nachos… een grote plaat helemaal vol met tortillchips, beef chili, quacamole, salsa en zure room.
Deze nacho’s met zelfgemaakte guacamole en chili is een echte party snack en vind je na afloop van een vlucht standaard bij de crewborel. Misschien weten jullie dit niet, maar na aankomst is er vaak een crewborrel , om te vieren dat we weer veilig geland zijn, zeg maar.
Ik ken eigenlijk niemand dit niet graag eet, lekker ordinair graaien met z’n allen. Een biertje erbij en lekker bij kletsen met de collega’s die je nog niet gesproken had.
Tijdens onze oproep op KLM FB, vroegen we de collega’s naar de ultieme routesnackjes, en deze was zeg maar all time favorite! Nacho’s en zelfgemaakte guacamole en chili was favoriet.
Dank dank dank, het was een eer om te maken en ik moet zeggen , voor ons de 1e keer, maarrrrr……. Wat was ie lekker , zeg maar overheerlijk, de quacomole, de chili , alles samen , een masterpiece?
Crunchy,cheesy, saucy, spicy, and fresh!
Loopt bij jullie al het water in de mond?
Dit feestje bestaat uit onze home-made recepten voor chili en quacamole
Natuurlijk wordt er nog veel meer geborreld en gesmikkeld op de route. Wij the Queens maken al de KLM favorietje die je maar kunt bedenken en inmiddels staan er al helemaal veel op de website. Ben je nieuwsgierig naar al deze gerechtjes kijn dan maar snel bij het menu. Hier kun je de Crew Favorites aan klikken en ze komen tevoorschijn. Wij zijn benieuwd wat je lekker vindt en een keer gaat proberen!
Steps
1
Done
180 graden
|
Oven voorverwarmenVerwarm je oven voor op 180 graden. |
2
Done
5 minuten
|
Schaal vullenDoe een laag tortilla chips in een ovenschaal of grote bakplaat. |
3
Done
15 minuten
|
In de ovenZet je oven ongeveer 15 minuten in de oven. |
4
Done
|
Tips* serveer met je vers gemaakte guacamole (recept kun je hier boven vinden) |
2 Comments Hide Comments
Thanks for writing this awesome article. I’m a long
time reader but I’ve never been compelled to leave a comment.
I subscribed to your blog and shared this on my Twitter.
Thanks again for a great article! https://inveska.ca/placements/fonds-communs-placement/
I adore the standpoint. https://www.smore.com/vku19-koranews123