0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 Volkoren bagel
50 gram Roomkaas
75 gram Gerookte zalm
1 eetlepel Kappertjes
Half uitje Rode ui
Grof gemalen peper
Paar takjes Dille
Klein beetje rucola
New York Bagel

New York Bagel

Hoe eet jij je bagel het liefs.

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

New York Bagel!

Zoals jullie weten heeft José 30 jaar gewerkt als stewardess en daar heeft de bagels voor het eerst ontdekt. Heerlijk die Amerikaanse ontbijtjes waar het altijd smikkelen was.  Vaak geserveerd met de verrukkelijke Philadelphia Cream cheese, plakjes tomaat, ui en kappertjes.
Wanneer je verbleef in een wat luxer hotel dan lag er ook zalm bij, een groot feest voor dit stessje.

Deze New York bagel komt oorspronkelijk uit Oost Europa, en is door Joodse immigranten uit Polen naar New York gebracht.

Wij hebben ze gemaakt in een volkoren versie. Wil je de bagels ook zelf maken? Klik dan hier voor het recept!

Steps

1
Done
1 minuut

Snijden

Snijd je bagel in twee

2
Done
1 minuut

Toasten

Halveer de bagel en toast deze even in de toaster.

3
Done
5 minuten

Vullen

Smeer beide helften in met roomkaas, daarop wat sla , de zalm, wat rode ui schijfjes en kappertjes.
Even de peper molen erover en smullen maar.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Hongaarse goulash
previous
Hongaarse goulash
Valentijnskoekjes met jam
next
Valentijns koekjes met jam
Hongaarse goulash
previous
Hongaarse goulash
Valentijnskoekjes met jam
next
Valentijns koekjes met jam

Add Your Comment