Ingredients
-
2 Volkoren bagel
-
50 gram Roomkaas
-
75 gram Gerookte zalm
-
1 eetlepel Kappertjes
-
Half uitje Rode ui
-
Grof gemalen peper
-
Paar takjes Dille
-
Klein beetje rucola
Directions
New York Bagel!
Zoals jullie weten heeft José 30 jaar gewerkt als stewardess en daar heeft de bagels voor het eerst ontdekt. Heerlijk die Amerikaanse ontbijtjes waar het altijd smikkelen was. Vaak geserveerd met de verrukkelijke Philadelphia Cream cheese, plakjes tomaat, ui en kappertjes.
Wanneer je verbleef in een wat luxer hotel dan lag er ook zalm bij, een groot feest voor dit stessje.
Deze New York bagel komt oorspronkelijk uit Oost Europa, en is door Joodse immigranten uit Polen naar New York gebracht.
Wij hebben ze gemaakt in een volkoren versie. Wil je de bagels ook zelf maken? Klik dan hier voor het recept!
Steps
1
Done
1 minuut
|
SnijdenSnijd je bagel in twee |
2
Done
1 minuut
|
ToastenHalveer de bagel en toast deze even in de toaster. |
3
Done
5 minuten
|
VullenSmeer beide helften in met roomkaas, daarop wat sla , de zalm, wat rode ui schijfjes en kappertjes. |