0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr Bloem
500 ml Melk
2 eieren
8 lepels Nutella 1 lepel per crêpe
Nutella crêpes

Nutella crêpes

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Flinterdunne pannenkoekjes!

  • 20
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Nutella crêpes eten wij het liefst elke dag! Pannenkoeken zijn namelijk super lekker en zijn er in alle soorten en maten. Pancakes, Nederlandse pannenkoeken met kaas en spek of de Franse crêpes. Stuk voor stuk kunnen wij het wel elke dag eten! Ook zijn wij gek op Nutella, en dat is lekker op alle verschillende soorten pannenkoekjes!

Crêpes zijn eigenlijk hele dunne pannenkoekjes die je kunt vullen met veel verschillende ingrediënten. Dit recept is voor Nutella crêpes; iets waar je elk kind (en volwassene) blij mee maakt.

Steps

1
Done
5

Beslag

Voeg de bloem, melk en eieren in een kom samen en mix dit met een mixer tot een luchtig beslag.

2
Done
15

Bakken

Verwarm wat zonnebloem olie in een grote pan en laat het warm worden.
Giet een soeplepel beslag in de pan en draai de pan een beetje rond zodat alles bedekt is met beslag. Zo worden de crêpes mooi dun.

3
Done
2

Smeren

Smeer nu de Nutella op de crêpes en vouw ze dubbel.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pasta met tonijn
previous
Pasta met tonijn
bieten sapje
next
Bieten sapje
Pasta met tonijn
previous
Pasta met tonijn
bieten sapje
next
Bieten sapje

Add Your Comment