Ingredients
-
1 x recept smeuïg bananenbrood
-
extra
-
2 oliebollenappelflappen mag ook
-
1 eetlepel Poeder suiker
Directions
Oliebollen bananenbrood.
Terwijl we deze post plaatsen is dit bananenbroodje nog warm. Er stond eigenlijk iets anders op de planning maar die oliebollen keken ons vanmorgen aan van eat me eat me. Ja hallo het is een Nieuw jaar we gaan gewoon over op de gezonde gerechten. Wij hebben eigenlijk geen goede voornemens, waar dit toch allemaal vandaan komt weten we niet, maar het voornemen van ons is om jullie het komende jaar weer van heel veel lekkers te voorzien. Vaak toch met een gezonde twist, maar ook wel met gruwelijk veel calorieën en toegevoegde suikers, alhoewel we daar toch zuinig mee zijn.
Één van onze gezonde toppers is ons smeuïge bananenbrood, een topper van Mariëlla die het recept al vaker heeft aangepast totdat het perfect was. Ze bakt dit regelmatig om dan de helft in te vriezen en mee te nemen naar haar werk. Een perfect tussendoortje. Jo wilde dus vanmorgen ook gezond maar op het laatste moment toch nog twee oliebollen erdoor gedaan. De oliebollen met rozijnen en appel waren net als de appelflappen al op maar deze zijn ook helemaal geschikt.
Mariëlla viel bijna van haar stoel toen de foto’s doorkwamen, en ik mocht het alleen posten wanneer het echt lekker was… Wat denk je? Het is verrukkelijk!
Kies jij voor de gezonde versie of voeg je er een oliebol aan toe? Kijk eerst maar eens naar dit filmpje.
Nog meer lekker bananenbrood
Gebruik voor dit heerlijke oliebollen bananenbrood ons recept van smeuïg bananenbrood. Probeer ook eens de chocolade bananenbrood met noten, bananenbrood met frambozen of smeuïg bananenbrood met noten.
Snel bananen rijpen
Heb je geen rijpe bananen, doe deze twee minuten in de magnetron prik er wel eerst wat gaatjes in, of 15 minuten in de oven op 150 graden.