Ingredients
-
Bodem
-
7 gedroogde vijgen
-
7 Dadels
-
1 eetlepel dadelstroop
-
3 eetlepel kokos olie
-
100 gram havermout
-
Vulling
-
400 ml Turkse yoghurt
-
100 gram Frambozendiepvries
-
3 blaadjes gelatine
-
Topping
-
100 gram Frambozenvers
-
1 Mango
Directions
Ontbijttaart met framboos en mango!
Het is weer tijd voor een ontbijttaartje, want hoe leuk is het om op de ontbijttafel met Pasen een taartje te zetten.
wij zijn helemaal fan van dit soort ontbijtjes en hebben inmiddels al vele taartjes gemaakt. Soms een kleine vormpje maar vandaag een gezellige grote taart. Wanneer je een goede bodem hebt kun je eigenlijk alle kanten op met dit recept. Je kunt kiezen voor elk soort fruit dus kies je favoriete smaak!
Vandaag hebben we een bodem gemaakt van gedroogde vijgen en dadels, samen met dadelstroop, kokosolie en havermout heb je een perfecte bodem. Invulling van Turkse yoghurt en een verrukkelijke frambozen saus.
Afgemaakt met verse frambozen en die prachtige mango.
Wil je een andere variatie kijk eens naar ons mangokiwi ontbijttaart, bloedsinaasappel en mandarijn, kiwi ontbijttaartje of die verrukkelijke banoffee ontbijttaart.
Welke ga jij maken?
Steps
1
Done
5 minuten
|
BodemVet een springvorm van 18 cm, of taartvorm met uitneembare bodem en vet die in met kokosolie. |
2
Done
10 minuten
|
FrambozensausDoe drie blaadjes gelatine in koud water. |
3
Done
4 uur
|
YoghurtRoer de frambozensaus door de yoghurt. |
4
Done
5 minuten
|
DecoreerVersier de taart met verse mango en frambozen. |