0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 Paprika Groene en rood
1 Rode ui
1 Rode peper
10 takjes naar smaak Koriander
250 gram Paneer Halloumi kan ook
Marinade paneer
1 cm Gember gerasp
1 teen Knoflook Geraspt
1 theelepel Garam masala Poeder
1 theelepel Kurkuma poeder
2 theelepel Chili poeder
1 theelepel Zout
2 eetlepel Yoghurt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Paneer Kathi Roll

Paneer Kathi Roll

Smullen met een snack uit India

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

  • Marinade paneer

Directions

Share

Paneer Kathi roll!

Oeps kan het niet laten om op de valreep ( laatste maand officieel KLM stewardess) nog wat Crew Favorites te maken.✈️                                  Ik weet nu uit ervaring dat India hoog op de Favorites lijst staat dus here we go…. de Kathi Roll. Een verrukkelijke Roll die heel makkelijk is om te maken.
Nouja je kunt het makkelijk maken door een kant en klare paratha ( Indiaas brood ) te kopen of de chapatis te bakken. De vulling is namelijk erg simpel.
Ik kon het niet laten om paratha zelf te bakken, en dat was super leuk om te doen. Wel bewerkelijk dus heb je geen tijd koop gewoon kant en klare wraps.
Ik heb dit keer geen paneer gebruikt omdat dat niet overal te koop is maar halloumi kaas gebruikt. Dit is vergelijkbaar en ook nog iets smaakvoller.

Dit hapje is helemaal af wanneer je de wrap insmeert met groene munt koriander chutney!

Succes en eet smakelijk!?

Steps

1
Done

Marinade

Maak de marinade en roer dit door je in blokjes gesneden paneer of haloumi.
Maak ook je chutney
(zie link hierboven)
Maak ook je paratha (zie link hierboven), of gebruik kant en klare wraps.

2
Done
10 minuten

Groenten

Snijd de ui en paprika’s in mooie reepjes.
Bak dit aan in wat olie met beetje zout ongeveer 5 minuten.
Voeg de gemarineerde paneer erbij en bak nog langzaam voor 3 minuten.
Nog wat verse koriander er bij en je vulling is klaar.

3
Done

Serveren

Neem een warme paratha of wrap en smeer dit in met je groene chutney. Doe je vulling erop en maar er een wrap van.
Gebruik eventueel een prikkertje om ze bij elkaar te houden of wat bakpapier eromheen met een touwtje.
Smullen maar!??

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Muslie muffins
previous
Muesli muffins
next
Groene munt koriander chutney
Muslie muffins
previous
Muesli muffins
next
Groene munt koriander chutney

Add Your Comment