Ingredients
-
2 paprikaGroene en rood
-
1 Rode ui
-
1 rode peper
-
10 takjes naar smaak koriander
-
250 gram PaneerHalloumi kan ook
-
Marinade paneer
-
1 cm gembergerasp
-
1 teen knoflookGeraspt
-
1 theelepel garam masalaPoeder
-
1 theelepel Kurkuma poeder
-
2 theelepel chilipoeder
-
1 theelepel zout
-
2 eetlepel yoghurt
Directions
Paneer Kathi roll!
Oeps kan het niet laten om op de valreep ( laatste maand officieel KLM stewardess) nog wat Crew Favorites te maken.✈️ Ik weet nu uit ervaring dat India hoog op de Favorites lijst staat dus here we go…. de Kathi Roll. Een verrukkelijke Roll die heel makkelijk is om te maken.
Nouja je kunt het makkelijk maken door een kant en klare paratha ( Indiaas brood ) te kopen of de chapatis te bakken. De vulling is namelijk erg simpel.
Ik kon het niet laten om paratha zelf te bakken, en dat was super leuk om te doen. Wel bewerkelijk dus heb je geen tijd koop gewoon kant en klare wraps.
Ik heb dit keer geen paneer gebruikt omdat dat niet overal te koop is maar halloumi kaas gebruikt. Dit is vergelijkbaar en ook nog iets smaakvoller.
Dit hapje is helemaal af wanneer je de wrap insmeert met groene munt koriander chutney!
Succes en eet smakelijk!?
Steps
1
Done
|
MarinadeMaak de marinade en roer dit door je in blokjes gesneden paneer of haloumi. |
2
Done
10 minuten
|
GroentenSnijd de ui en paprika’s in mooie reepjes. |
3
Done
|
ServerenNeem een warme paratha of wrap en smeer dit in met je groene chutney. Doe je vulling erop en maar er een wrap van. |