Ingredients
-
Recept traditionele tomatensaus
-
Recept traditionele gehaktballetjes
-
1000 gram spruitjes
-
2 eieren
-
2 bolletjes buffalo mozzarella
-
Handvol Parmezaanse kaasGeraspt
-
naar smaak zout en peper
-
200 gram PastaJe kunt elke buisjes pasta gebruiken
Directions
Pasta al forno met gehaktballetjes en spruitjes!
Pasta al forno is een heerlijke ovenschotel, deze stond op de oude website maar nu helaas niet meer, dus moeten we deze echt nog een keer voor jullie maken. Een variant hiervan is een beetje een Nederlandse Italiaanse pasta al forno.
Spruitjes samen met Italiaanse gehaktballetjes in rode saus in de oven met ei en veel kaas. Begin jij al te kwijlen ?
Hier wel hoor, de hele schaal is opgesmikkeld ??
Steps
1
Done
|
Traditionele sausMaak de traditionele tomatensaus met 2 blikken gepelde tomaten. |
2
Done
|
GehaktballetjesMaak de traditionele gehaktballetjes maar maak er hele kleine balletjes van. |
3
Done
|
SpruitjesStoom de spruitjes of kook ze beet gaar. Wel nog beetje bite. |
4
Done
|
Oven voorverwarmenVerwarm de oven voor op 180 graden |
5
Done
|
Gehaktballetjes, rode saus, spruitjesKook je pasta in gezouten water al dente en roer door je saus. Leg hierop je andere mozzarella bol in plakjes gesneden. |
6
Done
30 minuten
|
OvenZet je schaal afdekt met wat folie in de oven. |