Ingredients
-
200 gr Pasta
-
100 gr Pancetta
-
4 artisjokharten
-
2 handjes cherrytomaten
-
25 ml witte wijn
-
2 eigeel
-
Een snuf zout
-
Naar smaak Peper
-
50 gr Parmezaanse kaas
Directions
Pasta carbonara is één van onze lievelings pasta’s en ik denk niet dat wij de enige zijn die dit lekker vinden. Waarschijnlijk zijn artesjokken iets minder populair. Dit is jammer want artisjokken zijn fantastisch! Het hart is heerlijk en kun je prima in de klassieke pasta carbonara stoppen.
Eigenlijk moet je dit gerecht ook gewoon proeven.. Wanneer ga jij dit maken?
Steps
1
Done
10 minutes
|
SausSnij de pancetta in stukjes en bak ze in een pan op middel hoog vuur. Voeg de wijn, tomaten en artisjokken harten toe. Laat dit sudderen voor 5 minuten. |
2
Done
10 minutes
|
PastaKook de pasta in gezouten water voor 8 minuten of tot dat ze 'al dente' zijn. |