0 0
Pasta met paprika saus en amandelen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gr of meer als je dat wilt Pasta
1 pot Gegrilde paprika's uit pot Wij gebruiken de potten van AH
1 Rode ui
50 gr Amandelen
Een scheutje Olijfolie
30 gr Parmezaanse kaas

Pasta met paprika saus en amandelen

Een lekkere en simpele pasta

Features:
  • Vegan
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Deze pasta met een paprika saus en amandelen is een heerlijke en smaakvolle pasta die je in 10 minuten op tafel zet!

Wij zijn gek op paprika’s en ook geroosterde paprika omdat deze een net andere smaak geven. Voor deze pasta gebruiken wij geroosterde paprika’s uit een pot. Lekker en makkelijk! Deze pasta is lekker vegetarisch maar ook met extra garnalen of kip erbij. Ook kun je nog wat extra mozzarella gebruiken. Wij hebben voor dit maaltje voor een basic pastaatje gekozen.

Eetsmakelijk

Steps

1
Done
8 minuten

Pasta koken

Kook het water en kook daarna je pasta tot het al dente is. Dit kost ongeveer 10 minuten.

2
Done
10 minuten

Saus maken

Wanneer de pasta in de pan zit snijd je de uien in halve ringen.
Bak deze aan in een scheut olijf olie totdat ze een klein beetje karameliseren.
Snijd de paprika's uit pot in stukken voeg dit toe aan de uien samen met 2 lepels vocht uit de pot. Voeg ook een half kopje kookvocht van de pasta toe.
Daarna voeg je de helft van alle (gehakte) amandelen toe aan de saus pan.
Doe er wat zout en peper bij naar smaak

3
Done
2 minuten

Afmaken

Na 5 minuten is de saus iets ingedikt. Doe de saus in een bakje en pureer dit met de staafmixer.
Voeg daarna de pasta toe en mix goed.
Serveer de pasta met de rest van de amandelen en wat parmezaan

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bruschetta
previous
Bruschetta van paprika tomaat en feta
next
Frisse watermeloen salade
Bruschetta
previous
Bruschetta van paprika tomaat en feta
next
Frisse watermeloen salade

Add Your Comment