0 0
Pasta met worstjes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gram Worstjes Lekker gekruide, wij hebben Catalaanse gebruikt
2 Gepelde tomaten blikken
Bekertje doperwten
Half glaasje Witte wijn
1 Uien
naar smaak zout en peper
Handje Pecorino kaas Kan ook parmezaanse kaas
Flinke scheut om in te bakken Olijfolie

Pasta met worstjes

In 10 minuten in je pan

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Het recept voor pasta met worstjes gaat al lang mee in onze familie. Vroeger bakte José altijd de worstjes en aten wij ze nadat we het bordje pasta op hadden gegeten.

Vandaag alles in het sausje, wel zo makkelijk en een verrukkelijke combinatie! De worstjes hebben een lekkere smaak die erg goed gaat bij de tomatensaus. Een groot feestje dus! Heerlijk met je pasta naar keuze.

Buon Appetito.

Steps

1
Done
5 minuten

Tomaten

Zeef of maak je tomaten zo fijn mogelijk. Wij gebruiken altijd een groenten zeef hiervoor om al het sap goed uit de blikken tomaten te halen.

2
Done
5 minuten

Ui

Fruit je fijn gesneden uitje in olijfolie.
Haal het vel vd worstjes en bak ze met het uitje mee, tot ze bruin zijn.
Blus af met de witte wijn en doe daarna je tomaat en erwten toe.
Voeg zout en peper toe indien nodig.
Laat dit 25 minuten langzaam inkoken tot een mooie saus.

3
Done
8 minuten

Pasta

Kook je pasta al dente in gezouten water.
Giet het af en vermeng met je saus.
Serveer met geraspte pecorino of parmezaanse kaas.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Makkelijke chili
Karamel
next
Super romige zelfgemaakte karamel
previous
Makkelijke chili
Karamel
next
Super romige zelfgemaakte karamel

Add Your Comment