Ingredients
-
100 gr pistachenootjesOngezouten
-
25 gr platte peterselie
-
1half teentje knoflook
-
zout en peperVersgemalen
-
3eetlepel citroensap
-
1 eetlepel citroenrasp
-
25 gr Parmezaanse kaas
-
110 ml olijfolie
Directions
Zijn jullie allemaal bekend met de groene en rode pesto? Pasta met pistache pesto is misschien nieuw.. maar wel een nieuwe groene die net zo lekker is.
Voor deze ‘ pasta friday’ hebben we een perfecte pesto voor je pasta. Een nieuwe variatie en oh zo heerlijk. Deze pesto maak je heel simpel met maar een paar ingrediënten. Het resultaat is een prachtige groene kleur en het heeft zoveel smaak!
Steps
1
Done
2 min
|
Pistache notenVijzel je pistache noten in een foto processor of met een vijzel. Hou een klein beetje over die niet helemaal fijn gemalen zijn,Om uiteindelijk over de pasta te strooien |
2
Done
2 min
|
Peterselie en citroenRasp je citroen en pers uit. Doe drie eetlepels citroensap in de food processor samen met de peterselie en de kaas voeg ook olijf olie toe zout en peper naar smaak. |
3
Done
10 min
|
PastaKook je pasta met een beetje zout. Roer door de gekookte pasta je pesto en strooi bij het serveren er nog wat kaas over en wat grof gehakte pistache nootjes. |