0 0
Pasta pistache pesto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 gr Pistache nootjes Ongezouten
25 gr Platte peterselie
1half teentje knoflook
zout en peper Versgemalen
3eetlepel Citroensap
1 eetlepel Citroen rasp
25 gr Parmezaanse kaas
110 ml Olijf olie

Pasta pistache pesto

Een verrassende mooie pesto voor je pasta

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Zijn jullie allemaal bekend met de groene en rode pesto? Pasta met pistache pesto is misschien nieuw.. maar wel een nieuwe groene die net zo lekker is.

Voor deze ‘ pasta friday’ hebben we een perfecte pesto voor je pasta. Een nieuwe variatie en oh zo heerlijk. Deze pesto maak je heel simpel met maar een paar ingrediënten. Het resultaat is een prachtige groene kleur en het heeft zoveel smaak!

Steps

1
Done
2 min

Pistache noten

Vijzel je pistache noten in een foto processor of met een vijzel. Hou een klein beetje over die niet helemaal fijn gemalen zijn,Om uiteindelijk over de pasta te strooien

2
Done
2 min

Peterselie en citroen

Rasp je citroen en pers uit. Doe drie eetlepels citroensap in de food processor samen met de peterselie en de kaas voeg ook olijf olie toe zout en peper naar smaak.
Daarbij vroeg je ook de pistache nootjes.

3
Done
10 min

Pasta

Kook je pasta met een beetje zout. Roer door de gekookte pasta je pesto en strooi bij het serveren er nog wat kaas over en wat grof gehakte pistache nootjes.
Je kunt de pesto van tevoren klaarmaken en een week in de koelkast laten staan. Buon appetito!????????

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
kip parmigiana
previous
Kip Parmigiana
zelfgemaakte lemon curd
next
Zelfgemaakte lemon curd
kip parmigiana
previous
Kip Parmigiana
zelfgemaakte lemon curd
next
Zelfgemaakte lemon curd

Add Your Comment