Ingredients
-
2 Kipfilets
-
10 Cherry tomaten
-
250 ml Slagroom
-
2 theelepels Harissa
-
Klein handje verse basilicum
-
Paar takjes Peterselie
-
Naar smaak zout en peper
-
1 theelepel Paprikapoeder
-
1 theelepel Oregano
-
Olijfolie
-
Handje voor de saus, en nog iets voor het serveren Parmezaanse kaas
-
200 gram Pasta
Directions
Drie keer P, Pasta Pollo Piccante , of gewoon hete kip pasta.
Eigenlijk maken we nooit pasta met kip, ik snap eigenlijk niet waarom, want kip eten we elke week wel een keer.
Deze valt onder het kopje comfort food. Het regent al de hele dag dus dan hebben we zin in kip, room en pepers.
Ik ( José) had laatst een prachtig Italiaans pakket gekregen en daar zat deze casareccia pasta in. Een van origine Siciliaanse pasta. Een super leuke pasta die er uit ziet als een opgerold stukje papier.
Deze pittige pastasaus past geweldig bij deze pasta.
lekker pittig met een lepeltje harissa.
Buon Appetito!
Steps
1
Done
5 minuten
|
KipKruid je kipfilets met paprikapoeder, oregano en zout en peper. |
2
Done
15 minuten
|
Saus makenDoe je kipreepjes in de pan samen met wat basilicumblaadjes en fijngesneden peterselie . |
3
Done
8 minuten
|
PastaKook je pasta in gezouten water. Volg de kooktijd op je pakket. |
4
Done
2 minuten
|
ServerenSchepje pasta op een mooi bord en serveer met Parmezaanse kaas. |