0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Peer
6 Walnoten Gehakt
25 gram Gorgonzola kaas
Klein beetje Tijm
1 theelepel honing Optioneel
Peertjes met gorgonzola en walnoot

Peertjes met gorgonzola en walnoot

Met 10 minuten het lekkerste gevulde peertje!

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Peertjes met gorgonzola en walnoot!

Vorig jaar hadden we een verrukkelijke plaattaart die helemaal viral ging. Dit snapten wij wel want de Plaattaart met peer parmaham en gorgonzola zijn geweldige smaken bij elkaar. Om met deze heerlijke basis door te gaan hebben we peertjes met gorgonzola en walnoot gemaakt. Je kunt er nog een druppel honing over doen maar dat laten we aan jullie over. Of dat lekker was? Probeer het snel zelf. Wij weten zeker dat je gaat smullen.

Waarom een grote oven verwarmen terwijl je ook een airfryer in de kast hebt staan? Wij moesten we dit gewoon proberen want tijdens een poll wisten we dat jullie nieuwsgierig waren naar leuke airfryer recepten. We hebben hier een leuk filmpje van!
10 minuten is voldoende om dit geheel te roosteren. De gorgonzola smelt samen de tijm en walnoot. Het is natuurlijk wel handig wanneer je van gorgonzola kaas houdt. Liever iets minder pittige kaas dan neem je een mooie mozzarella.
Terwijl we een hapje namen vroegen ons af wanneer je dit eet. Wij aten het als starter, maar hoe heerlijk is dit als nagerecht. Het zoete van het peertje samen met kaas  gaat geweldig met een lekker glaasje port.

Inmiddels hebben we al een paar airfryer recepten online staan namelijk de Gevulde aubergine uit de airfryer. Ook komt er snel een recept online van Geposte kastanjes. Ga je voor een lekker nagerecht dan Weten we zeker dat de Peertjes uit de oven verrukkelijk toetje is. Helemaal passend bij de herfst of geschikt voor de feestdagen. Amaretto stoofpeertjes met een Italiaans tintje is zeker verrassend. Om een Italiaanse sferen te blijven is de Panna Cotta met Amaretto stoofpeertjes een groot succes!

Ben je op zoek naar nog meer lekkere nagerechten scroll eens door de website. Je zult versteld staan wat voor heerlijke gerechten er allemaal te vinden zijn. Soms een tikje ingewikkeld maar de meeste zijn vrij simpel te maken. Succes!

Steps

1
Done
3 minuten

Peer

Snijd de peer doormidden schep met een lepel het klokhuis eruit.

2
Done
2 minuten

Vullen

Vul het peertje met gehakte walnoten en stukjes gorgonzola kaas.
Hier op nog wat gehakte walnoten en verse tijm.

3
Done
10 minuten

Airfryer

Zet de peertjes in de bak van de airfryer. 10 minuten op 160°.
Heb je geen airfryer dan kunnen ze natuurlijk ook in de oven.
In een voorverwarmde oven van 160° ongeveer 20 minuten.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Hartige pompoen taart
previous
Hartige pompoen en spruitjes taart
next
Romige chorizo paprika pasta
Hartige pompoen taart
previous
Hartige pompoen en spruitjes taart
next
Romige chorizo paprika pasta

Add Your Comment