Ingredients
-
350 gram Pici pasta
-
250 gram Tomaten
-
1 Sjalot
-
4 eetlepels Olijven
-
4 eetlepels doperwtendiepvries
-
2 eetlepel Tomaten puree
-
3 eetlepels Kappertjes
-
1 teentje knoflook
-
Een flinke scheut OlijfoliePak je mooiste olijfolie want dit de basis van je saus
-
naar smaak zout en peperMag best een beetje pittig
-
Zoveel je wilt Pecorino kaasgeraspt
Directions
Pici in tomatensaus!
Weet je waar wij blij van worden, wanneer iets helemaal goed lukt. Ook wij zijn soms niet tevreden over wat we gemaakt hebben, en dan kunnen we het ook echt niet posten. Sommige ideeën gaan soms ook meerdere keren over.
Deze Pici pasta was in één keer goed, en de saus oehlalala. Wanneer de man des huizes helemaal verrukt is dan moet het wel goed zijn.?
De Pici pasta, een pasta soort met alleen bloem en water is makkelijk om te maken, alleen voor de draaien van deze slierten is het handig om even het Reels filmpje te bekijken.
Steps
1
Done
|
TomatenSnijd de tomaten in vieren. (wil je geen velletjes in je saus dan kun je er een kruis in snijden, blancheren in heet water, het velletje krult er dan af. |
2
Done
|
SjalotSnijd de sjalot fijn en fruit in de olijfolie samen met 1 gesneden knoflook teen. |
3
Done
|
ServerenKook de verse pici 2 minuten in gezouten water, laat dit goed uitlekken. |