0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 gram pistachenootjes
20 blaadjes verse basilicum
Halve teen knoflook
Naar smaak zout en peper
2 eetlepels citroensap
1eetlepel citroenrasp
50 gram Parmezaanse kaas
100 ml olijfolie
Pistache pesto

Pistache pesto

Wat een heerlijke groene pesto

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Pistache pesto!

Zijn jullie allemaal bekend met de groene en rode pesto en misschien zelfs wel met de rode basilicum blaadjes?

Pesto met pistache is misschien nieuw… maar wel een nieuwe groene die net zo lekker is.

Je kunt deze pesto voor alles gebruiken, lekker door de pasta, een mooie bruscetta, caprese of pizza. De keuze is reuze! Zelfgemaakte pesto is ook zo klaar en smaakt natuurlijk altijd lekkerder dan uit de super.

Snel maar een keer maken toch!

 

Steps

1
Done
5 minuten

Mixen

Rasp de citroen en pers uit.
Doe twee eetlepels citroensap, citroenrasp in de food processor of vijzel samen met de basilicum blaadjes, kaas, olijfolie, knoflook, zout en peper naar smaak en de pistachenootjes.
Maal dit fijn en de pesto is klaar.

2
Done
1 minuut

Serveren

Serveer de pesto als bruschetta met bijvoorbeeld burrata, door de pasta, caprese of pizza.
Bewaar het ongeveer twee weken in een afgesloten pot in de koelkast.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pollo peperonchino
previous
Pollo peperoncino- pittige kip in rode saus
Pompoen salade
next
Herfst salade met pompoen spinazie en courgette
Pollo peperonchino
previous
Pollo peperoncino- pittige kip in rode saus
Pompoen salade
next
Herfst salade met pompoen spinazie en courgette

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here