Ingredients
-
100 gram pistachenootjes
-
20 blaadjes verse basilicum
-
Halve teen knoflook
-
Naar smaak zout en peper
-
2 eetlepels citroensap
-
1eetlepel citroenrasp
-
50 gram Parmezaanse kaas
-
100 ml olijfolie
Directions
Pistache pesto!
Zijn jullie allemaal bekend met de groene en rode pesto en misschien zelfs wel met de rode basilicum blaadjes?
Pesto met pistache is misschien nieuw… maar wel een nieuwe groene die net zo lekker is.
Je kunt deze pesto voor alles gebruiken, lekker door de pasta, een mooie bruscetta, caprese of pizza. De keuze is reuze! Zelfgemaakte pesto is ook zo klaar en smaakt natuurlijk altijd lekkerder dan uit de super.
Snel maar een keer maken toch!
Steps
1
Done
5 minuten
|
MixenRasp de citroen en pers uit. |
2
Done
1 minuut
|
Serveren |