Ingredients
-
1 pak Lange vingers20 stuks
-
250 gr Mascarpone
-
2 eetlepels Pistache creme
-
250 ml Slagroom
-
4 kopjes Espresso
-
30 gram Pistache nootjes
Directions
Het allerlekkerste Italiaanse toetje is natuurlijk Tiramisu. Deze Pistache Tiramisu is net even anders maar net zo lekker!
Ben jij ook zo gek op dit dessert en wil je met Pasen je familie een keer echt verrassen maak deze groene versie eens. Wij hadden een keer een prachtige pot pistache crème gekregen, en dit probeerde we eens door onze mascarpone mix. Een verrukkelijk resultaat!
Wil jij liever onze klassieke tiramisu proeven? Klik dan hier voor het recept!
Steps
1
Done
2
|
KoffieZet 4 kopjes espresso. Laat afkoelen |
2
Done
5
|
pistache nootjesMaal je nootjes fijn, met vijzel, mes of mixertje. |
3
Done
10
|
Vulling makenKlop je slagroom, men dit met mascarpone en pistache crème., vul een spuitzak en leg dit koel. |
4
Done
10
|
OpbouwenDip je lange vingers in de koffie en maak een bodem. |