Ingredients
-
1 x basisdeeg pizza
-
Topping
-
250 gram ricotta kaas
-
250 gram Provolone pikante kaas
-
1 venkel
-
250 gram Prosciutto
-
1 eetlepel Oregano
-
Je mooiste olijfolie Olijfolie
Directions
Hé pizza lovers kennen jullie al het zusje van de pizza rossa?
Ze heet pizza Bianca, en waarom nou dat isse simpel, geen rode saus maar een witte bodem.
Echt ook deze gaat bij jou in de smaak vallen, en je mist ook niet de tomatensaus. Een ricotta bodem samen met een door jou gekozen andere kaas maakt dit onweerstaanbaar.
Maak ons pizza deeg met dit recept.
Wij kozen voor ricotta en provolone picante, samen met venkel, proscuitto, oregano en je mooiste olijfolie.
Buon Appetito!
Steps
1
Done
1 uur
|
Pizza deegMaak het pizzadeeg |
2
Done
|
OvenOven voorverwarmen ,zo heet mogelijk. |
3
Done
10 minuten
|
PizzaVerdeel je deeg in 4 stukken, en maak 4 bodems op bebloemd blad. |
4
Done
25 minuten
|
OvenBak je pizza in 25 minuten goudbruin. |
5
Done
|
ServerenServeer met een drizzle van je beste olijfolie. |