Ingredients
-
400 gr PompoenBlokjes
-
1 klein blikje KikkererwtenGekookt
-
1teen knoflook
-
1 eetlepel Sesam pasta (tahin)
-
1theelepel Paprikapoeder
-
Half theelepel Rozemarijn
-
Scheut Olijf olieOf kruidenolie
-
Naar smaak zout en peper
-
Directions
Pompoen hummus
José is een grote fan van pompoen hummus en ze eet dit graag met de lunch op heerlijke toast of op een wrap. Dip ook eens je verse rauwkost in de hummus, dat is een heerlijke traktatie en een gezonde snack! Je gaat smullen van deze pompoen hummus
Deze variant is gemaakt met geroosterde pompoen. De smaak is heerlijk fris en oh wat is die kleur toch mooi!
Natuurlijk hebben we ook een hummus recept zonder pompoen voor je! Heb je ons Arabisch flatbread wel eens gemaakt?
Steps
1
Done
20 min
|
GroentenSchil de pompoen en snij deze in kleine blokjes. |
2
Done
2 min
|
MengenWas de kikkererwten en doe deze in de keukenmachine of gebruik een staafmixer. |