0 0
Pompoen hummus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gr Pompoen Blokjes
1 klein blikje Kikkererwten Gekookt
1teen knoflook
1 eetlepel Sesam pasta (tahin)
1theelepel Paprikapoeder
Half theelepel Rozemarijn
Scheut Olijf olie Of kruidenolie
Naar smaak zout en peper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pompoen hummus

Hallo gezonde dip!

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Pompoen hummus

José is een grote fan van pompoen hummus en ze eet dit graag met de lunch op heerlijke toast of op een wrap. Dip ook eens je verse rauwkost in de hummus, dat is een heerlijke traktatie en een gezonde snack! Je gaat smullen van deze pompoen hummus

Deze variant is gemaakt met geroosterde pompoen. De smaak is heerlijk fris en oh wat is die kleur toch mooi!

Natuurlijk hebben we ook een hummus recept zonder pompoen voor je! Heb je ons Arabisch flatbread wel eens gemaakt?

Steps

1
Done
20 min

Groenten

Schil de pompoen en snij deze in kleine blokjes.
Leg wat bakpapier op een bakplaat en leg de pompoen blokjes er op.
Extra zout en peper en olijfolie. Leg ook een teen knoflook erbij. Rooster dit in de oven op 200° 20 minuten.

2
Done
2 min

Mengen

Was de kikkererwten en doe deze in de keukenmachine of gebruik een staafmixer.
Voeg de pompoen,knoflook, tahin, paprika en rozemarijn toe.
Voeg als laatste wat olijfolie toe zodat het een mooie smeuïge structuur krijgt.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Caesar salade wrap
Zelfgemaakte croutons
next
Zelfgemaakte Croutons
previous
Caesar salade wrap
Zelfgemaakte croutons
next
Zelfgemaakte Croutons

Add Your Comment