Ingredients
-
300 gram PompoenPuree
-
2 eieren
-
1 eiwit
-
50 ml amandelmelk
-
50 gram havermoutMeel van gemaakt
-
1 zakje bakpoeder
-
2 theelepel Pumpkin spice
-
Om in te bakken kokos olie
-
1 theelepel Vanille extract
-
Snuf zout
-
Topping
-
Scheutje agave siroopJe kunt ook maple syrup gebruiken
-
Handje walnoten
-
Pumpkin spice
-
6 eetlepel Kaneel
-
4 theelepel Nootmuskaat
-
3 theelepel Piment bessen
-
3 theelepel KruidnagelGemalen gemalen
-
4 theelepels gemberpoeder
-
agave siroop
Directions
Pompoen pancakes!
De Queens zijn dol op pancakes, en eten ze ook regelmatig, lekker in het weekend. José at ze ook heel vaak toen ze nog vloog in USA, maar nu dat voorbij is zijn we zelf aan de bak.
Omdat deze Amerikaanse bommetjes met roomboter, poedersuiker en stroop niet in de categorie gezond vallen hebben een gezonde variatie gemaakt.
Om af te wisselen gaan wij voor de pompoen pancakes.
Heerlijk met pompoen en havermeel, een super lekker bordje die helemaal in de herfst sferen past.
Smakelijk!
Oja, na het posten van deze rakkers, liet een KLM collega weten dat dit een echte ✈️Crew Favorites✈️ was. Deze gezonde pancakes worden namelijk geserveerd in Bonaire?
Steps
1
Done
5 minuten
|
PompoenRooster je pompoen in de oven of stoom ze in je stoomoven. Tegenwoordig kun je al kant en klaar pompoenblokjes in de supermarkt kopen. Makes life easyer. Deze hoef je maar 5 minuten te koken en daarna te pureren. |
2
Done
3 minuten
|
Havermout en eiwitMaal je havermout fijn, of gebruikt havermeel. |
3
Done
2 minuten
|
MixenMeng alle ingrediënten en als laatste je eiwit er door. |
4
Done
5 minuten
|
BakkenBak je pancakes in gelijke ronde vormen. (2x2 minuten op zacht vuur) |
5
Done
1 minuut
|
ServerenServeer met gehakte walnoten en wat agave of maple stroop |