• Home
  • Deeg
  • Ravioli met mascarpone pistache vulling
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Vulling
200 gram Mascarpone
Paar takjes van Basilicum, platte peterselie en tijm Verse kruiden
2 eetlepel Pistache nootjes
2 eetlepel Pijnboompitten
Handvol Parmezaanse kaas
Van halve citroen Citroen rasp
Royaal zout en peper
Halve theelepel Chili poeder
Klein teentje knoflook Fijngesneden
100 ml Olijfolie
1 Ei

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ravioli met mascarpone pistache vulling

Ravioli met mascarpone pistache vulling

Wat een gevulde toppers!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

  • Vulling

Directions

Share

Ravioli met mascarpone pistache vulling.

Pasta pasta altijd weer die pasta…

Wij snuffelen wij altijd in de opruimhoekjes van winkels voor leuke hebbedingetjes. Een foodie kan nooit genoeg props hebben, zoals doekjes, bakjes, allerlei lepeltjes en dergelijke. Om vervolgens altijd dezelfde artikelen te pakken uit je kast, want je wilt toch een soort gelijke foto’s maken:)

Nouja, wij vonden een ravioli set en dachten dat dit echt een leuke toevoeging is voor het maken van ravioli. Het zag er leuk uit, en aan de slag met Reels filmpje,  pastadeeg, en de lekkerste vulling ever.  Het vullen van dit bakje met gaatjes is superfijn. De vulling erin en dan een nieuw vel pasta erover. Alles aandrukken en dan met de roller erover. Daar ging het fout, de handvaatjes braken, en de vulling kwam omhoog. Niet handig dus. We hebben het uit de houder gehaald en met een raderwieltje in mooie blokjes gesneden. Conclusie: met een deeg wieltje heb je net zoveel plezier haha.

Ze waren ongelofelijk lekker met deze vulling gebaseerd op onze pistache pesto!
Wil je zelf pastadeeg maken hier het recept.

Steps

1
Done

Pastadeeg

Maak 1 keer het basis pastadeeg recept.

2
Done
5 minuten

Vulling

Snijd de kruiden, knoflook fijn. Hak de pijnboompitten en pistachenoten fijn. Rasp de Parmezaanse kaas. (handig wanneer je en hakmachine hebt)
Rasp de halve citroen.
Doe dit in 2 bakjes. Bij het ene bakje meng je de mascarpone. Je brengt dit op smaak met zout, peper en chilipoeder. Bij het andere bakje giet je olijfolie en meng dit goed (ook op smaak brengen met zout en peper)

3
Done
10minuten

Deeg

Draai 2 lange vellen pasta die je in vieren snijd.
Smeer 2 vellen in met geklutst ei.
Leg hier bolletjes vulling op.
Leg een vel pasta deeg hierop, druk je met vingers rondom de vulling. Rol/snijd met een deegwieltje de vierkantjes ravioli.

4
Done
4 minuten

Koken

Kook de verse pasta 3 tot 4 minuten in gezouten water. Zet het vuur niet te hard.
Wanneer de ravioli een dagje is gedroogd dan is de kooktijd iets langer.

5
Done
1 minuut

Serveren

Na het koken roer de pesto er zachtjes doorheen.
Natuurlijk met Parmezaanse kaas.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Frambozen Frosé
previous
Frambozen Frosé
Zelfgemaakte poffertjes
next
Zelfgemaakte poffertjes
Frambozen Frosé
previous
Frambozen Frosé
Zelfgemaakte poffertjes
next
Zelfgemaakte poffertjes

Add Your Comment