Ingredients
-
Vulling
-
200 gram Mascarpone
-
Paar takjes van Basilicum, platte peterselie en tijm Verse kruiden
-
2 eetlepel Pistache nootjes
-
2 eetlepel Pijnboompitten
-
Handvol Parmezaanse kaas
-
Van halve citroen Citroen rasp
-
Royaal zout en peper
-
Halve theelepel Chili poeder
-
Klein teentje knoflookFijngesneden
-
100 ml Olijfolie
-
1 Ei
-
Directions
Ravioli met mascarpone pistache vulling.
Pasta pasta altijd weer die pasta…
Wij snuffelen wij altijd in de opruimhoekjes van winkels voor leuke hebbedingetjes. Een foodie kan nooit genoeg props hebben, zoals doekjes, bakjes, allerlei lepeltjes en dergelijke. Om vervolgens altijd dezelfde artikelen te pakken uit je kast, want je wilt toch een soort gelijke foto’s maken:)
Nouja, wij vonden een ravioli set en dachten dat dit echt een leuke toevoeging is voor het maken van ravioli. Het zag er leuk uit, en aan de slag met Reels filmpje, pastadeeg, en de lekkerste vulling ever. Het vullen van dit bakje met gaatjes is superfijn. De vulling erin en dan een nieuw vel pasta erover. Alles aandrukken en dan met de roller erover. Daar ging het fout, de handvaatjes braken, en de vulling kwam omhoog. Niet handig dus. We hebben het uit de houder gehaald en met een raderwieltje in mooie blokjes gesneden. Conclusie: met een deeg wieltje heb je net zoveel plezier haha.
Ze waren ongelofelijk lekker met deze vulling gebaseerd op onze pistache pesto!
Wil je zelf pastadeeg maken hier het recept.
Steps
1
Done
|
PastadeegMaak 1 keer het basis pastadeeg recept. |
2
Done
5 minuten
|
VullingSnijd de kruiden, knoflook fijn. Hak de pijnboompitten en pistachenoten fijn. Rasp de Parmezaanse kaas. (handig wanneer je en hakmachine hebt) |
3
Done
10minuten
|
DeegDraai 2 lange vellen pasta die je in vieren snijd. |
4
Done
4 minuten
|
KokenKook de verse pasta 3 tot 4 minuten in gezouten water. Zet het vuur niet te hard. |
5
Done
1 minuut
|
ServerenNa het koken roer de pesto er zachtjes doorheen. |