Ingredients
-
Pastadeeg
-
Vulling
-
250 gram Paddenstoelen mix
-
1 Sjalot
-
50 gram geraspt Parmezaanse kaas
-
Tijm, peterselie Verse kruiden
-
1 eieren
-
1 Paddenstoel bouillonblokje
-
Naar smaak zout en peper
-
Scheutje Olijfolie
-
Saus
-
50 gram Gorgonzola kaas
-
Flinke scheut Slagroom
-
Naar smaak zout en peper
-
3 takjes Platte peterselie
-
Klein handje Walnoten
Directions
Ravioli met paddenstoelen XL
Pasta en paddenstoelen, tja deze combi past heel goed bij de herfst.
Eigenlijk vinden we dit weer een heerlijke periode om weer helemaal los te gaan met nieuwe recepten, het ultieme jaar getijde der comfort food. Heerlijk stoeien met pruttelpotjes, stoof gerechtjes en natuurlijk stamppot, alhoewel Mariëlla niet zo van de Hollandse keuken is, José des te meer.
We zullen er daarom deze herfst een Italiaanse twist aangeven. Heel toepasselijk is deze herfst pasta en met een verrukkelijke Gorgonzola saus valt deze in categorie comfort.❤️
We hebben ze iets groter gemaakt dan normaal dus vandaag een XL versie. Met ons pastadeeg recept gaat het jou zeker lukken.
Steps
1
Done
|
PastadeegMaak je deeg en rol dit uit tot mooie vellen. |
2
Done
|
VullingSnijd je sjalotje en je paddenstoelen in hele fijne stukjes. |
3
Done
|
RavioliLegt bolletjes vulling op je lap deeg, smeer de randen in met een geklutst ei en leg je andere lap deeg erboven op. |
4
Done
|
SausVerwarm de gorgonzola kaas met een scheut slagroom en wat verse kruiden. |
5
Done
4 minuten
|
KokenKook je ravioli’s en laat ze goed uitlekken. |
6
Done
|
ServerenServeer je ravioli’s met een beetje saus en wat gehakte walnoten en wat gehakte peterselie voor de kleur. |