Ingredients
-
200 gr Spaghetti
-
1 bakje a 250 gr champignon
-
2 takjes Tijm
-
60 gr Parmezaanse kaas
-
1 eigeel
-
Naar smaak zout en peper
-
20 gr paneermeel
Directions
Romige champignon pasta met broodkruim!
Deze pasta is ooit ontstaan op een drukke middag waarin ik (Mariëlla) ook nog eens niks in huis had.
Champignons, tijm, parmezaan ei en paneermeel had ik wel. Pasta heb ik natuurlijk altijd in huis dus dit moest ik wel eten!
Het werd een heerlijke romige pasta die klaar staat binnen 15 minuten!
Fijn weekend allemaal!
Steps
1
Done
5 minuten
|
ChampignonsSnijd de champignons in plakjes. |
2
Done
|
BakkenDoe de champignons in een pan met een scheutje olijfolie en bak aan met de tijm en wat zout en peper. |
3
Done
8 minuten
|
Pasta kokenKook ondertussen de pasta in het gezouten water voor ongeveer 8 minuten tot het al dente is. |
4
Done
2 minuten
|
BroodkruimBak in een ander pannetje het paneermeel of broodkruim op een laag vuurtje tot het wat bruin en krokant wordt. Haal dan van het vuur. |
5
Done
2 minuten
|
AfmakenGiet de pasta af en voeg toe aan de pan met gebakken champignons. Haal van het vuur. |
6
Done
|
ServerenServeer de pasta met extra peper en het broodkruim. Je kunt ook extra kruiden zoals tijm of peterselie toevoegen. |