0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gr Spaghetti
1 bakje a 250 gr Champignons
2 takjes Tijm
60 gr Parmezaanse kaas
1 Ei geel
Naar smaak zout en peper
20 gr Paneermeel
Romige champignon pasta met broodkruim

Romige champignon pasta met broodkruim

Een makkelijke en smaakvolle pasta!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Romige champignon pasta met broodkruim!

Deze pasta is ooit ontstaan op een drukke middag waarin ik (Mariëlla) ook nog eens niks in huis had.

Champignons, tijm, parmezaan ei en paneermeel had ik wel. Pasta heb ik natuurlijk altijd in huis dus dit moest ik wel eten!

Het werd een heerlijke romige pasta die klaar staat binnen 15 minuten!

Fijn weekend allemaal!

 

Steps

1
Done
5 minuten

Champignons

Snijd de champignons in plakjes.
Zet daarnaast ook vast een pan op met water en wat zout

2
Done

Bakken

Doe de champignons in een pan met een scheutje olijfolie en bak aan met de tijm en wat zout en peper.

3
Done
8 minuten

Pasta koken

Kook ondertussen de pasta in het gezouten water voor ongeveer 8 minuten tot het al dente is.

4
Done
2 minuten

Broodkruim

Bak in een ander pannetje het paneermeel of broodkruim op een laag vuurtje tot het wat bruin en krokant wordt. Haal dan van het vuur.

5
Done
2 minuten

Afmaken

Giet de pasta af en voeg toe aan de pan met gebakken champignons. Haal van het vuur.
Voeg het ei geel en de parmezaan toe aan de pasta en roer goed!

6
Done

Serveren

Serveer de pasta met extra peper en het broodkruim. Je kunt ook extra kruiden zoals tijm of peterselie toevoegen.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pollo alla Cacciatora – jagerstoof
next
Kiwi ontbijt taartjes
previous
Pollo alla Cacciatora – jagerstoof
next
Kiwi ontbijt taartjes

Add Your Comment