Ingredients
-
200 gr Pasta
-
1 eieren
-
40 gr Parmezaanse kaas
-
1 courgette
-
2 flinke handjes doperwtenUit de diepvries
-
200 gr garnalenGrote
-
Naar smaak chiliflakes
-
Naar smaak peper
-
Naar smaak zout
-
1 citroen citroenrasp
Directions
Romige pasta met garnalen en courgette!
Pasta gaat er altijd in! Vooral deze romige pasta met garnalen en courgette!
Ik (Mariëlla) wilde eens proberen een gezondere romige pasta te maken. Deze pasta bevat geen room maar gewoon een eitje en een klein beetje parmezaan. Dat zorgt namelijk ook voor een enorm romige textuur zonder dat je kookroom o.i.d. hoeft te gebruiken.
Dit keer deden wij er lekkere grote garnalen bij met stukjes courgette en doperwtjes. Ook wat chili peper en citroen erbij en de maaltijd is af! Perfect voor een heerlijk weekend maaltje.
Ga jij hem ook maken?
Steps
1
Done
5
|
Garnalen pellenPel de garnalen en maak ze schoon. |
2
Done
10 minuten
|
Pasta opzettenVerwarm het gezouten water en kook de pasta voor 8 minuten tot het al dente is. |
3
Done
5 minuten
|
CourgetteSnij de courgette in kleine stukjes en bak deze aan in wat olijfolie met een beetje peper en zout. |
4
Done
2
|
GarnalenVerhit een pan met olijfolie. |
5
Done
2 minuten
|
Pasta afmakenGiet de pasta af en stop de pasta terug in de pan. |
2 Comments Hide Comments
ga ik zeker maken. Lijkt mij heerlijk!
Leuk! Geniet ervan!