0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 Paprika Verschillende kleuren
250 gram Cherry tomaten
2 stengel Bleekselderij
naar smaak Zout en peper
Flinke scheut Olijfolie

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Shakshuka  van geroosterde groenten

Shakshuka van geroosterde groenten

Neee niet weggooien die oude groenten

Features:
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Shakshuka van geroosterde groenten!

Lunchen is één van onze favoriete bezigheden.

Vandaag hadden we nog een bakje tomaten en wat oude paprika en bleekselderij  in de koelkast. Waarom je oude veggies weggooien. Meestal mogen ze door de slowjuicer of sapcentrifuge. Een lekker pannetje soep is ook één mogelijkheid. Vandaag is de shakshuka aan de beurt, en wanneer je je veggies even roosterd is het extra smaakvol.

Heerlijk met een geroosterde boterham…. smullen.

Wat doe jij met je leftovers?

 

 

 

 

 

Steps

1
Done

Oven voorverwarmen

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2
Done
5 minuten

Groenten

Was de groenten en hak in grove stukken.
Doe deze in een braadslede en schenk er royaal olijfolie over, zout en peper.
Mocht je nog andere verse kruiden hebben , mag erbij.

3
Done
29 minuten

Oven

Roer de groenten door elkaar en zet de schaal ongeveer 20 minuten in de oven. Tussentijds even roeren.

4
Done
20 minuten

Eitjes

Doe de geroosterde groenten in een kleiner ovenschaaltje. 3 eitjes in een kuiltje erbovenop.
Zout en peper op de eieren.
Terug in de oven tot je ei gaar is , omgevene 20 minuten.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bloemkool kerrie soep
previous
Bloemkool-kerrie soep
Romige kip saus
next
Romige kip met paddenstoelen
Bloemkool kerrie soep
previous
Bloemkool-kerrie soep
Romige kip saus
next
Romige kip met paddenstoelen

Add Your Comment