Ingredients
-
2 PaprikaVerschillende kleuren
-
250 gram Cherry tomaten
-
2 stengel Bleekselderij
-
naar smaak zout en peper
-
Flinke scheut Olijfolie
Directions
Shakshuka van geroosterde groenten!
Lunchen is één van onze favoriete bezigheden.
Vandaag hadden we nog een bakje tomaten en wat oude paprika en bleekselderij in de koelkast. Waarom je oude veggies weggooien. Meestal mogen ze door de slowjuicer of sapcentrifuge. Een lekker pannetje soep is ook één mogelijkheid. Vandaag is de shakshuka aan de beurt, en wanneer je je veggies even roosterd is het extra smaakvol.
Heerlijk met een geroosterde boterham…. smullen.
Wat doe jij met je leftovers?
Steps
1
Done
|
Oven voorverwarmenVerwarm de oven voor op 180 graden. |
2
Done
5 minuten
|
GroentenWas de groenten en hak in grove stukken. |
3
Done
29 minuten
|
OvenRoer de groenten door elkaar en zet de schaal ongeveer 20 minuten in de oven. Tussentijds even roeren. |
4
Done
20 minuten
|
EitjesDoe de geroosterde groenten in een kleiner ovenschaaltje. 3 eitjes in een kuiltje erbovenop. |