0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 ml Slagroom
250 gr Mascarpone
3 el Poedersuiker
4 Croissants
2 el Cacao poeder
1 handje Frambozen
Naar smaak verse munt
Tiramisu croissant

Tiramisu croissant

De lekkerste lunch!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Tiramisu croissant!

Jullie weten ondertussen wel dat de Queens helemaal gek zijn op tiramisu. De authentieke tiramisu maken we al zo lang we ons kunnen herinneren en ondertussen zijn er vele variaties ontstaan. Wanneer je zoekt op ‘tiramisu’ op de site kom je een stuk of 20 verschillende soorten tegen. Elke keer bedenken we weer verschillende opties, gecombineerd met de lekkerste ingrediënten.

Ik (Mariëlla) ben sinds een jaartje weer veel in de sportschool te vinden. Meestal zo een 3 keer in de week. In het weekend ga ik vaak in de ochtend, en fiets ik daarna langs de Appie om ingrediënten te halen voor mijn baksels. Onlangs stond ik te ploeteren op de legpress toen ik ineens bedacht ‘Tiramisu Croissants’! Dit moest ik maken. Ondertussen ken ik het recept voor onze tiramisu wel uit mijn hoofd en ik fietste direct door om slagroom, mascarpone en croissants te halen. Eenmaal thuis maakte ik het tiramisu mengsel, spoot dit met een spuitzak op de opengesneden croissants en deed er nog wat frambozen en verse munt bij.. Hmmm een heerlijke lunch! Wat ik helemaal verdiende na een gym sessie toch? Balans heet dat bij ons thuis! 😉

Wil jij een van de andere orginele tiramisu recepten klaar maken dan deze tiramisu croissant? Neem dan eens een kijkje bij deze tiramisu tompouce, tiramisu ijs, of deze aardbeien tiramisu taart.

 

Steps

1
Done
5 minuten

Slagroom kloppen

Klop de (koude) slagroom in een keukenmachine tot het stijf is. Langzaam voeg je de poedersuiker toe tijdens het kloppen.

2
Done
2 minuten

Mascarpone

Voeg nu de mascarpone toe aan de slagroom. Meng tot je een mooi geheel hebt.
Doe dit mengsel in een spuitzak

3
Done
5 minuten

Vullen

Snijd de croissant open. Spuit de room in de croissants.
Met een klein zeefje kun je mooi cacao poeder hierover strooien.
Voeg naar smaak nog wat frambozen en munt toe.

Eetsmakelijk!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Sangria
previous
3x Sangria
next
Bananen Nutella Magnum
Sangria
previous
3x Sangria
next
Bananen Nutella Magnum

Add Your Comment