0 0
Tomaten carpaccio met burrata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Allemaal verschillende soorten Tomaten
1 bol burrata Bufalo mozzarella mag ook
Een handje Pijnboompitten
Olijfolie Extra vergine
Halve citroen Citroensap
Halve citroen Citroen rasp
Naar smaak zout en peper
Een handje blaadjes verse basilicum

Tomaten carpaccio met burrata

De mooiste tomaten!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Deze tomaten carpaccio met romige burrata is het perfecte voorafje! Wij zijn gek op tomaten en al helemaal op die mooie grote in verschillende kleuren. Toen ik (Mariëlla) laatst een rondje ging lopen op de Albert-Cuyp markt in Amsterdam vond ik deze beauties. Ik was meteen in love en nam een hele zak mee naar José zodat we samen konden genieten van deze prachtige en heerlijke tomaten. De tomaten die wij over hadden heb ik ook stiekem weer mee terug naar huis genomen zodat ik er zelf ook nog extra van kon genieten.

Met deze mooie tomaten kun je perfect een vegetarische carpaccio maken want het ziet er prachtig uit!

Het is een simpel gerechtje met pure ingredienten en hiermee maak je dus iedereen blij.

 

Geniet ervan!

Steps

1
Done
5 miuten

Snijden

Snij de tomaten mooi in hele dunne plakjes en leg ze op een mooi bord.

2
Done
3 minuten

Roosteren

Rooster je pijnboompitjes kort in een pannetje. Pas op! Ze branden snel aan..

3
Done
5 minuten

Afmaken

Strooi de pijnboompitjes over de tomaten en leg de burrata in het midden.
Bestrooi de tomaten met wat basilicum.
Maak de dressing van olijfolie, citroensap, citroen rasp en zout en peper.
Wil je nog wat extra pit in je dressing voeg een theelepel mosterd en wat hele dunne rode peper toe.????

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Watermeloen smoothie
previous
Watermeloen munt Smoothie
Cappellacci
next
Cappellacci met zoete aardappel en salie
Watermeloen smoothie
previous
Watermeloen munt Smoothie
Cappellacci
next
Cappellacci met zoete aardappel en salie

Add Your Comment