Ingredients
-
Allemaal verschillende soorten Tomaten
-
1 bol burrataBufalo mozzarella mag ook
-
Een handje Pijnboompitten
-
OlijfolieExtra vergine
-
Halve citroen Citroensap
-
Halve citroen Citroen rasp
-
Naar smaak zout en peper
-
Een handje blaadjes verse basilicum
Directions
Deze tomaten carpaccio met romige burrata is het perfecte voorafje! Wij zijn gek op tomaten en al helemaal op die mooie grote in verschillende kleuren. Toen ik (Mariëlla) laatst een rondje ging lopen op de Albert-Cuyp markt in Amsterdam vond ik deze beauties. Ik was meteen in love en nam een hele zak mee naar José zodat we samen konden genieten van deze prachtige en heerlijke tomaten. De tomaten die wij over hadden heb ik ook stiekem weer mee terug naar huis genomen zodat ik er zelf ook nog extra van kon genieten.
Met deze mooie tomaten kun je perfect een vegetarische carpaccio maken want het ziet er prachtig uit!
Het is een simpel gerechtje met pure ingredienten en hiermee maak je dus iedereen blij.
Geniet ervan!
Steps
1
Done
5 miuten
|
SnijdenSnij de tomaten mooi in hele dunne plakjes en leg ze op een mooi bord. |
2
Done
3 minuten
|
RoosterenRooster je pijnboompitjes kort in een pannetje. Pas op! Ze branden snel aan.. |
3
Done
5 minuten
|
AfmakenStrooi de pijnboompitjes over de tomaten en leg de burrata in het midden. |