0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr Rundergehakt Wij gebruiken vaak mager gehakt
50 gr Paneermeel
1 lepel Tomaten puree
1 eieren
Een handje Peterselie
1 Sjalot Fijn gehakt
50 gr Parmezaanse kaas
Naar smaak Peper
Flinke scheut Olijfolie Zonnebloem olie mag ook
Naar smaak Zout
1x het recept Tomaten saus

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Italiaanse  gehaktballetjes

Italiaanse gehaktballetjes

De lekkerste gehaktballetjes van de wereld!

Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Gehaktballetjes eten wij bijna weekelijks.
José maakte dit vroeger al vaak. We aten er dan altijd een bordje spaghetti bij. José verstopte dan een gehaktballetje onder Giacomo zijn pasta. Elke keer weer deed hij alsof hij verrast was met dit balletje en we lagen dan allemaal weer in een deuk van het lachen.

Tegenwoordig verstopt José de balletjes nog als grapje en  wie weet doet straks Mariëlla het ook bij haar kinderen 😉

 

Steps

1
Done
10

Mengen

Doe alle ingrediënten in een grote kom en kneed het goed. ( vandaag hebben we er ook een gefruit uitje bij, maar normaal gesproken niet)
Draai daarna mooie balletjes (zo groot als een golfbal) van het gehakt.

2
Done
15

Bakken

Giet een laagje olijfolie of zonnebloemolie in een grote pan en bak de balletjes op laag vuur tot dat ze gaat zijn.
Wij eten ze graag met een bordje pasta en de tomatensaus uit ons recept.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Bieten sapje
Italiaanse crostata taart
next
Italiaanse crostata taart
previous
Bieten sapje
Italiaanse crostata taart
next
Italiaanse crostata taart

Add Your Comment