Ingredients
-
Halve Zoete aardappel
-
Halve courgette
-
Halve Aubergine
-
4 tomaat Tomaat
-
Halve Rode paprika
-
Handje Sla
-
2 Volkoren bagel
-
Half kuipje RoomkaasWij hebbe pen de gekruide versie gebruikt
-
Dressing
-
Tijm, oregano, rozemarijn Verse kruidenDroge kruiden kan ook
-
naar smaak zout en peper
-
100 ml Olijfolie
-
Directions
Veggie bagel burger!
Laatst hebben we de meest verrukkelijke volkoren bagels gemaakt, en oohhh die gaan zo goed samen met gegrilde groenten. Vaak hebben we nog wat groenten over in de koelkast, en die geven we graag een tweede leven. Lekker met Italiaanse kruiden in de oven en daarna burger happen!
Deze burger heeft zoete aardappel, aubergine, courgette, tomaat en paprika. Yummy
Steps
1
Done
|
OvenVerwarm de oven voor op 200 graden |
2
Done
2 minuten
|
DressingMaak een mengsel met de kruiden, zout en peper. |
3
Done
5 minuten
|
GroentenWas en snijd de groenten in plakjes. |
4
Done
30 minuten
|
OvenZet je bakblik in de oven. Ongeveer een half uur. Draai na een kwartier de groenten om en bestrijk opnieuw met de olie. |
5
Done
5 minuten
|
BagelSnijd de bagel in tweeën smeer gekruide roomkaas op bodem, daarna wat sla en vervolgens stapel je de gegrilde groenten op elkaar. |