0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Halve Zoete aardappel
Halve courgette
Halve Aubergine
4 tomaat Tomaat
Halve Rode paprika
Handje Sla
2 Volkoren bagel
Half kuipje Roomkaas Wij hebbe pen de gekruide versie gebruikt
Dressing
Tijm, oregano, rozemarijn Verse kruiden Droge kruiden kan ook
naar smaak zout en peper
100 ml Olijfolie
Veggie bagel burger

Veggie bagel burger

Smullen maar!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

  • Dressing

Directions

Share

Veggie bagel burger!

Laatst hebben we de meest verrukkelijke volkoren bagels gemaakt, en oohhh die gaan zo goed samen met gegrilde groenten.  Vaak hebben we nog wat groenten over in de koelkast, en die geven we graag een tweede leven. Lekker met Italiaanse kruiden in de oven en daarna burger happen!
Deze burger heeft zoete aardappel, aubergine, courgette, tomaat en paprika. Yummy

 

Steps

1
Done

Oven

Verwarm de oven voor op 200 graden

2
Done
2 minuten

Dressing

Maak een mengsel met de kruiden, zout en peper.
Roer dit goed door elkaar.

3
Done
5 minuten

Groenten

Was en snijd de groenten in plakjes.
Leg ze op een bakblik met bakpapier. Bestrijk met een kwastje het oliemengsel over de groenten.

4
Done
30 minuten

Oven

Zet je bakblik in de oven. Ongeveer een half uur. Draai na een kwartier de groenten om en bestrijk opnieuw met de olie.

5
Done
5 minuten

Bagel

Snijd de bagel in tweeën smeer gekruide roomkaas op bodem, daarna wat sla en vervolgens stapel je de gegrilde groenten op elkaar.
Eet smakelijk!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Minestrone
previous
Minestrone soep
Herten bolognese ragusaus
next
Herten bolognese ragusaus
Minestrone
previous
Minestrone soep
Herten bolognese ragusaus
next
Herten bolognese ragusaus

Add Your Comment