Ingredients
-
2 stukjes op de huid Zalm
-
1 Citroen
-
naar smaak zout en peper
-
Tijm en basilicum Verse Italiaanse kruiden
Directions
Zalm pakketjes voor de gourmet of BBQ
Een stukje zalm mag niet ontbreken bij de BBQ of gourmet. Altijd een feestelijk hapje die altijd in de smaak valt. Wij zijn dol op gourmetten en vandaar een standaard item. Ook omdat het gewoon heel makkelijk te maken is. Lekker van te voren klaarzetten zodat alle smaken al een beetje kunnen intrekken.
We verpakken de zalm met een stukje citroen, samen met wat kruiden. Een beetje zout en peper en natuurlijk wat verse kruiden zoals tijm, basilicum.
Het stukje vis gaart in de smaken en na ongeveer 7 minuten is je smaakexplosie klaar!
Steps
1
Done
3 minuten
|
ZalmSnijd de zalm in 3 stukjes. |
2
Done
1 minuut
|
AluminiumfoliePak 6 stukjes aluminiumfolie van ongeveer 15 cm bij 15 cm. |
3
Done
5 minuten
|
VullenLeg een stukje zalm op het folie, daarover wat zout, peper, verse kruiden. |
4
Done
7 minuten
|
GarenZet het pakketje ongeveer 7 minuten op de gourmet of BBQ. |