Ingredients
-
2 tortilla
-
1 filet zalm
-
Een halve mango mango
-
Een handje cherry tomaatjes tomaat
-
2 handjes rucola
-
1 tl cajunkruiden
-
1 limoen
Directions
Iets wat wij heel graag eten zijn de zalm taco’s met mango en tomaat!
Ik (Mariëlla) kon het niet laten! Ik moest en zou het nieuwe boek van Jamie Oliver kopen. Ik ben een fan van zijn heerlijke gerechten en recepten!
In dit boek vond ik de zalm taco’s. Een super goed idee om kruidige zalm in een taco te doen want het zit boordevol smaak. Ik deed er ook rucola, mango en tomaatjes bij. Echt een super makkelijke en lekker lunch of diner gerechtje! Probeer ook eens de zalm taco’s met bloemkool!
Ga jij dit ook maken?
Steps
1
Done
5 minuten
|
Filets bakkenSnijd de huid van de filets. Daarna kun je de filets in de lengte door midden snijden. Smeer de filets licht in met de cajun kruiden. |
2
Done
2 minuten
|
SnijdenSnijd ondertussen de mango in stukjes en de tomaatjes in kwartjes. |
3
Done
2 minuten
|
TortillaZet het vuur van een van de gaspitten aan en leg de tortilla op het vuur en bak kort aan beide kanten. |
4
Done
2 minuten
|
AfmakenGooi de tomaatjes nog snel bij de zalmpjes zodat ze dezelfde smaken opnemen en een beetje warm worden. |
5
Done
1 minuut
|
AfmakenMaak af met wat limoensap. Eetsmakelijk! |