Ingredients
-
-
150 gram Bastogne koekverkruimeld
-
1 eetlepel Cacao poeder
-
100 gram Roombotergesmolten
-
-
500 gram Roomkaas
-
125 gram Zure room
-
3 eetlepel Bloem
-
1 theelepel Vanille extract
-
3 eieren
-
100 gram Fijne kristalsuiker
-
3 eetlepel Cacao poeder
-
100 gram Frambozen
Directions
Zebra cheesecake!
Laatst kregen we een prachtige zebra waterkoker, en vonden op zijn minst dat we hier een bijpassende taart bij moesten maken. Soms leggen we de lat hoog dus besloten we er een cheesecake van te maken. Mariëlla eet eigenlijk liever andere taartjes, maar wanneer er chocolade in voorkomt is ze om.
Met ons perfecte basisbeslag voor cheesecake met cacaopoeder kun je leuke strepen maken. Missie geslaagd!
Oja het was natuurlijk erg lekker.
Steps
1
Done
2 minuten
|
BakblikNeem een kleine springvorm. |
2
Done
5 minuten
|
Koekjes bodemVerkruimel de koekjes in een keukenmachine of in een theedoek waar je je een deegrollen over heen rolt. |
3
Done
5 minuten
|
VullingGebruik een mixer om je vulling te maken. |
4
Done
|
Oven voorverwarmenVerwarm je oven op 155 graden. ( heteluchtoven) |
5
Done
5 minuten
|
Bodem vullenNeem van het witte beslag en schep 2 grote lepels op het midden vd bodem. |
6
Done
55 minuten
|
OvenZet je taart in de oven. |
7
Done
|
ServerenServeer met verse aardbeien of frambozen. |