0 0
Zelfgemaakte basilicum pesto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Een plantje verse basilicum
1 teentje knoflook
30 gr Parmezaanse kaas
2 lepels Pijnboompitten
Flinke scheut Olijf olie
Naar smaak Zout
Naar smaak Peper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelfgemaakte basilicum pesto

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

De makkelijkse saus en dip!

  • 10
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Zelfgemaakte basilicum pesto is super makkelijk om te maken! Toen ik (Mariëlla) uit huis ging heb ik de eeuwige studenten maaltijd – pasta pesto – wel vaak gemaakt! Ik was niet een typische student dus ik probeerde met mijn vriendinnen wel creatief, gezond en lekker te koken. We kookte vaak voor 6 meiden en daarom was pesto een item dat vaak terug kwam. Met pasta, op broodjes, bij de borrel, je kan het echt voor van alles gebruiken!

Destijds maakte wij niet heel vaak pesto zelf, maar dat is natuurlijk wel veel lekkerder. Je gooit alle ingredienten in de blender en Tadadaa klaar! Easy peasy toch?

Hierbij het recept voor deze wel bekende en overheelijke saus.

Maak er nu ook deze heerlijke gnocchi met pesto mee!

Steps

1
Done
5

Blenden

Gooi alle ingredienten in de blender en mix tot dat je een smeuïge pesto hebt.
Wanneer het te dik is kun je wat extra olijf olie erbij doen.

2
Done
10

Pasta pesto maken

Je kunt hier heel makkelijk een lekkere pasta van maken;
Kook de pasta al dente (8min) en roer de pesto er door heen.
Serveer met wat extra kaas en peper.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Risotto taart met mozzarella
previous
Risotto taart met mozzarella
Caprese toast
next
Caprese toast met tomaat mozzarella en pesto
Risotto taart met mozzarella
previous
Risotto taart met mozzarella
Caprese toast
next
Caprese toast met tomaat mozzarella en pesto

Add Your Comment