Ingredients
-
Pasta deeg
-
200 gr+ iets voor op je werkblad semola
-
2 eieren
-
Mespunt zout
-
Vulling
-
Halve pompoen pompoenblokjes
-
125 gram ricotta kaas
-
100 gram cantharelJe kunt natuurlijk elk soort champignon gebruiken
-
Naar smaak zout en peper
-
olijfolie
-
Paar takjes verse kruidenWijmhebben Thijm gebruikt
-
1 eierenGeklutst ( om je deeg in te smeren
-
Saus
-
150 gram roomboter
-
5 blaadjes salie
-
Naar smaak peperGrof gemalen
-
100 gram Parmezaanse kaas
Directions
De lekkerste pasta is natuurlijk Ravioli! Daarom is het weer tijd om een heerlijk recept met jullie te delen. Het is alweer een tijdje geleden dat we verse pasta maakte dus vandaag gingen we weer los.
Ravioli is een heerlijk gerechtje omdat je deze ravioli met zoveel verschillende ingrediënten kunt vullen. Een andere vulling geeft weer een totale andere belevenis. Deze vulling is gemaakt met champignons, pompoen en ricotta. Een heerlijke herfst pasta.
Je kunt voor dit recept ons basis recept voor pasta deeg gebruiken!
Buon appetito!
Steps
1
Done
10 minuten
|
Oven voorverwarmenVerwarm de oven voor op 200°. |
2
Done
200 graden
|
RoosterenSnijd de pompoen in blokjes en leg deze in een ovenschaal. |
3
Done
|
Champignons |
4
Done
30 min
|
Pasta deeg (Gebruik ons recept)Maak twee grote vellen met deeg. |
5
Done
5 min
|
KokenKook de pasta/ravioli in zout water voor ongeveer 5 minuten. |
6
Done
5
|
SausDoe wat boter in een pannetje er voeg daar verse salie en zwarte peper. |
2 Comments Hide Comments
Ladies, bij mij gaat de ravioli zo vaak kapot in het (kook) water. Hoe voorkom ik dat? Heb het vuur al zachter gezet maar ondanks dat ging het toch mis en was ik de vulling dus kwijt…..
Hoi Francis,
Zachtjes koken helpt inderdaad al veel. Zorg ook dat je de ravioli goed dicht maakt en de randjes goed de randjes moet je goed insmeren zodat het blijft plakken.
Hopelijk helpt dat iets 🙂