0 0
Zelfgemaakte tortilla chips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 pakje 8 stuks Tortilla Naturel, of gezonde groenten variant
Flinke scheut Olijfolie
1 tl gedroogde kruiden Voeg je eigen smaak toe zoals cayenne en paprika poeder

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelfgemaakte tortilla chips

Lekker en makkelijk!

Features:
  • Vegan
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Zelfgemaakte tortilla chips!

Trekken jullie ook wel eens een zak tortilla chips open. Je kunt je er echt ziek aan eten, tenminste wij wel. Als we ons bedenken wat voor toegevoegde smaken in die zak zitten dan hoef je eigenlijk niet meer..

Tegenwoordig maken we ze zelf, gewoon omdat het kan, en het super makkelijk is!
Een paar tortilla’s kopen. De pannenkoekjes in acht stukken snijden. Kruiden met je favoriete smaken en olijfolie en zo de oven in.

Wij weten zeker dat wanneer je dit probeert nooit meer kant en klaar gaat kopen.

Ze smaken verrukkelijk bij ons Mexicaanse recept Huevos Rancheros en een zalig guacamole.

Steps

1
Done

Oven voorverwarmen

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2
Done
2 minuten

Snijden

Snijd de tortilla in 8 puntjes.

3
Done
2 minuten

Olijfolie en kruiden

Meng de olijfolie en kruiden zoals cayenne peper en paprika poeder.
Roer dit door de chips.

4
Done
10 minuten

Bakken

Leg de chips op bakblik op bakpapier.
Leg ze naast elkaar.
Bak ze ongeveer 10 minuten. Je kunt ze halverwege omkeren.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Huevos Rancheros
previous
Huevos Rancheros
next
Amandelcake met frambozen
Huevos Rancheros
previous
Huevos Rancheros
next
Amandelcake met frambozen

Add Your Comment