Ingredients
-
1 pakje 8 stuks tortillaNaturel, of gezonde groenten variant
-
Flinke scheut olijfolie
-
1 tl gedroogde kruidenVoeg je eigen smaak toe zoals cayenne en paprika poeder
Directions
Zelfgemaakte tortilla chips!
Trekken jullie ook wel eens een zak tortilla chips open. Je kunt je er echt ziek aan eten, tenminste wij wel. Als we ons bedenken wat voor toegevoegde smaken in die zak zitten dan hoef je eigenlijk niet meer..
Tegenwoordig maken we ze zelf, gewoon omdat het kan, en het super makkelijk is!
Een paar tortilla’s kopen. De pannenkoekjes in acht stukken snijden. Kruiden met je favoriete smaken en olijfolie en zo de oven in.
Wij weten zeker dat wanneer je dit probeert nooit meer kant en klaar gaat kopen.
Ze smaken verrukkelijk bij ons Mexicaanse recept Huevos Rancheros en een zalig guacamole.
Steps
1
Done
|
Oven voorverwarmenVerwarm de oven voor op 180 graden. |
2
Done
2 minuten
|
SnijdenSnijd de tortilla in 8 puntjes. |
3
Done
2 minuten
|
Olijfolie en kruidenMeng de olijfolie en kruiden zoals cayenne peper en paprika poeder. |
4
Done
10 minuten
|
BakkenLeg de chips op bakblik op bakpapier. |