• Home
  • BBQ
  • Zomerse fruit salsa met kaas
0 0
Zomerse fruit salsa met kaas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 Ananas
350 gram aardbeien
3 Tomaten
1 Rode ui
2 Jalapeno peper
250 gram Kaltbach Creamy
10 takjes Koriander
Dressing
Van 2 limoenen Limoen sap
1/2 theelepel Zout
Extra
2 zakken Tortilla chips

Zomerse fruit salsa met kaas

Een perfect zomerse salsa voor al je feestjes!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

  • Dressing

  • Extra

Directions

Share

Zomerse fruit salsa met kaas!

Wij Queens zijn dol op kaas, zou het daarom zijn dat we al weer voor de 2e keer worden uitgenodigd door Emmicheese ? Dit keer op een prachtige locatie  van  Bettinakaas in de velden van Etten-Leur.

Het belooft een zomerse Summer Cheesy Day te worden waar we met een heel stel foodbloggers aan de slag gaan met de lekkerste kazen. Tja en dan krijg je allerlekkerste gerechten. Ons gerecht is een verrukkelijke zomerse fruit salsa met kaas geworden. Ananas samen met aardbeien, tomaat en een pittig pepertje. Hier wilden we een lekker blokje kaas door.

Natuurlijk vragen we het aan de leuke kaasboeren van Emmicheese die direct het perfecte kaasje erbij kozen.  Het is de Kaltbach creamy & tasty geworden. Rijk van smaak en heerlijk pikant en romig. Deze Zwitserse kaas is grot gerijpt. Dat wil zeggen dat alle Kaltbach kazen in hun Zwitserse zandsteen grotten worden gerijpt. De rijping van dit kaasje duurt 4 maanden en tijdens de bereiding wordt er extra Zwitserse room toegevoegd. Nogal wiedes dat deze zalige kaas zo romig is. Toegevoegd aan de zomerse salsa maakt het gerecht helemaal af. Serveer de salsa met tortilla chippies en je hebt het perfecte bijgerecht voor bij de BBQ.

Over Kaltbach kazen gesproken. Ze hebben trouwens een hele fijne kaasfondue. Deze  kant- en klaar zak is helemaal op smaak voor de lekkerste kaasfondue. Hier hebben we een verrukkelijke kaasfondue met Italiaanse twist mee gemaakt.

WINACTIE

Wij foodbloggers mogen ook nog eens twee gave Compact Basterd barbecues weggeven. Wat je hiervoor mag doen, nou niet zoveel hoor!

*Vertel en tag diegene waarmee je lekker wilt gaan barbecueën.
*Leuk wanneer je @emmicheese en ons gaat volgen, het bericht liken, delen etc mag allemaal maar hoeft niet!

Deze win actie loopt tot 30 juni 2023 en daarna zullen we de winnaar bekend maken in onze stories.

Steps

1
Done
4 minuten

Ananas aardbeien

Verwijder de schil en kern van de ananas en snijd in fijne stukjes.
Was de aardbeien en snijd in stukjes.

2
Done

Tomaten rode ui jalapeno

Halveer de tomaten en verwijder de kern. Snijd in kleine blokjes.
Snijd de rode ui in hele fijne stukjes.
Snijd de peper in tweeën en verwijder de zaden.
Snijd in hele fijne stukjes.

3
Done

Koriander

Snijd de koriander fijn.
Je kunt de koriander vervangen door platte peterselie.

4
Done

Kaltbach Creamy kaas

Snijd de Kaltbach Creamy kaas in kleine blokjes.

5
Done

Mengen

Meng alles in een mooie schaal.
Pers 2 limoenen en roer samen met een beetje zout door de salsa.

6
Done

Serveren

Serveer met tortilla chips.
Ook heerlijk bij de het bbq vlees.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Risotto met groene asperges
previous
Risotto met groene asperges
Risotto met nduja garnalen
next
Risotto met nduja garnalen
Risotto met groene asperges
previous
Risotto met groene asperges
Risotto met nduja garnalen
next
Risotto met nduja garnalen

Add Your Comment