Ingredients
-
Truffel mayonaise
-
3 eidooier
-
100 ml Olijfolie
-
50 ml zonnebloemolie
-
50 ml Truffel olijfolieMonini, dit is een aroma , wanneer je sterkere olie gebruikt dan zou ik iets minder toevoegen
-
5 eetlepel citroensap
-
2 theelepel dijonmosterd
-
Naar smaak grof gemalen peper
-
Naar smaak zout
-
Carpaccio rolletjes
-
150 gram dun gesneden rosbiefWij gebruikte Ierse peper rosbief
-
50 gram rucola
-
Klein handje Pijnboompitten
-
Handje Parmezaanse kaasDun geschaafde stukjes
Directions
Carpaccio rolletjes!
Vandaag weer een nieuwe ✈️Crew Favorites ✈️, want daar gaan we gewoon mee door! Eens een stewardess altijd een stewardess toch? En zeker na 30 jaar!!
Dit maal een heerlijk gerechtje die de KLM crew vaak eet op Curaçao. Het is absoluut geen lokaal Antilliaans hapje maar gewoon een heel eenvoudig lekker snackje. Hier hoef je geen stewardess voor te zijn om dit lekker te vinden..
Waarom dit zo lekker is, komt waarschijnlijk door de truffel mayonaise.
Absoluuut de moeite waard en super eenvoudig. Je kunt de mayo zelf maken, wat echt niet fout kan gaan, of gewoon een kant en klaar potje gebruiken.
De keuze is aan jou!?
Steps
1
Done
5 minuten
|
MayonaiseMeng al je soorten olie. |
2
Done
minuten
|
RolletjesNeem een paar plakjes rosbief en wikkel daar je rucola in en leg ze op een mooi bordje. |
3
Done
5 minuten
|
ServerenLeg je rolletjes op een mooi bord en strooi je pijnboompitten en kaas hier overheen en schenk hier wat truffelmayonaise over. |