0 0
Kerriesaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
30 gram Boter
30 gram Patent bloem
350 ml Melk
2 eetlepel Kerriepoeder
Snufje Nootmuskaat
Snufje Chili poeder
naar smaak Zout en peper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kerriesaus

Een makkelijke kerriesaus

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Kerriesaus!

Soms maakt een kerriesausje de groenten net af. Bijvoorbeeld bij onze heerlijke gevulde tortilla’s.

Heel makkelijk om te maken en ze zien er ook nog eens lekker uit.

Hoe eet jij graag kerriesaus?

Steps

1
Done
10 minuten

Roex maken

Smelt de boter en roer er de bloem doorheen. Blijf 3 minuten roeren , er ontstaat een kruimelige substantie.
Je bakt als het ware de boter met bloem. Dit heet een roex maken.
Schenk nu langzaam de melk erbij terwijl je met een garde blijft roeren. Je saus dikt langzaam in.
Als laatste voeg je de kruiden toe.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Groenten wrap
previous
Gevulde groenten tortilla met kerriesaus
Pizza bianca
next
Pizza Bianca
Groenten wrap
previous
Gevulde groenten tortilla met kerriesaus
Pizza bianca
next
Pizza Bianca

Add Your Comment