Ingredients
-
250 ml Aperol
-
60 ml Citroensap
-
700 ml ProseccoVoor de kinderen bruisend water gebruiken
-
250 ml sinaasappelsap
-
1 sinaasappel
-
1 Granaatappel
-
1 theelepel gember rasp Gember
-
-
Directions
Lang leve de koning.. Hoera Hoera Hoera
Vandaag is het Koningsdag, altijd een gezellige dag, kinderen heerlijk buiten met hun kleedje om spulletjes te verkopen. Terrassen gevuld met de volwassenen om te proosten op Koning Willem Alexander, die samen met Maxima een stad in Nederland bezoekt samen met zijn familieleden.
Dit jaar zijn alle feestje afgelast, heel erg jammer.
De Queens kunnen het toch niet laten om er toch iets leuks van te maken, dus is Mariëlla aan t bakken geslagen en José doet de cocktail. Een perfecte verdeling vind moeders..
Omdat wij beide groot fan zijn van de Aperol Spritz hebben we de perfecte Konings cocktail gemaakt.
Heerlijk als aperitief of tussendoortje , zeker omdat het vandaag een prachtige zonnige dag is! De kleur alleen al is top, en de smaak….. Koningklijk!!!
Net zoals de CookingQueens.
Steps
1
Done
3 uur
|
VriezerMeng de Aperol met de sinaasappel, gember, citroensap, en de prosecco. Doe dit in een bakje en zet dit in de vriezer voor ongeveer drie uur. Roer elk half uur even met een vork er door zodat je geschaafd ijs krijg. |
2
Done
|
ServerenSchep dit in een mooi glas, schenk er een beetje prosecco bij. Serveer met granaatappel pitjes er boven op. |