0 0
Koningsdag cocktail

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 ml Aperol
60 ml Citroensap
700 ml Prosecco Voor de kinderen bruisend water gebruiken
250 ml sinaasappelsap
1 Sinaasappel
1 Granaatappel
1 theelepel gember rasp Gember

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Koningsdag cocktail

Bij Koningsdags hoort een Koningklijke cocktail

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegan
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share


Lang leve de koning.. Hoera Hoera Hoera

Vandaag is het Koningsdag, altijd een gezellige dag, kinderen heerlijk buiten met hun kleedje om spulletjes te verkopen. Terrassen  gevuld met de volwassenen om te proosten op Koning Willem Alexander, die samen met Maxima een stad in Nederland bezoekt samen met zijn familieleden.

Dit jaar zijn alle feestje afgelast,  heel erg jammer.

De Queens kunnen het toch niet laten om er toch iets leuks van te maken, dus is Mariëlla aan t bakken geslagen en José doet de cocktail. Een perfecte verdeling vind moeders..

Omdat wij beide groot fan zijn van de Aperol Spritz hebben we de perfecte Konings cocktail gemaakt.

Heerlijk als aperitief of tussendoortje , zeker omdat het vandaag een prachtige zonnige dag is! De kleur alleen al is top, en de smaak….. Koningklijk!!!

Net zoals de CookingQueens.

 

Steps

1
Done
3 uur

Vriezer

Meng de Aperol met de sinaasappel, gember, citroensap, en de prosecco. Doe dit in een bakje en zet dit in de vriezer voor ongeveer drie uur. Roer elk half uur even met een vork er door zodat je geschaafd ijs krijg.

2
Done

Serveren

Schep dit in een mooi glas, schenk er een beetje prosecco bij. Serveer met granaatappel pitjes er boven op.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Perzik crumble
previous
Oranje perzik crumble
Shakshuka
next
Shaksuka uit Tel Aviv
Perzik crumble
previous
Oranje perzik crumble
Shakshuka
next
Shaksuka uit Tel Aviv

Add Your Comment