Ingredients
-
20 gr kokos olie
-
40 gr Walnoten
-
4 eieren
-
100 gr Yogurt
-
3 spoon Kaneel
-
2 spoons honing
-
2,5 teaspoons Bakpoeder
-
300 gr Pindakaas
-
3 spoons Pompoen zaadjes
Directions
Hoe eet jij het liefst je pindakaas? Je kan er werkelijk alle kanten mee op! Voor nationale pindakaas dag hebben wij deze lekkere en verantwoorde pindakaas brood gebakken. Een heerlijk tussendoortje die je gemakkelijk mee kan nemen naar school of naar je werk.
Steps
1
Done
15 minuten
|
Het beslagSmelt de kokosolie in een pan. Hak de walnoten in kleine stukjes en zet weg. Breek de eieren in een bak met de yogurt en mix dit met een keuken machine. Voeg daarna de pindakaas, koks olie, kaneel, honing en bakpoeder toe en roer goed. |
2
Done
40 minuten
|
OvenOlie een bakvorm of plaats er wat bak papier in. Verwarm de oven voor op 180 graden. |
3
Done
10 minuten
|
AfkoelenHet is lastig, maar deze pindakaas cake moet je echt even laten afkoelen voordat je hem op eet. |