0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
20 gr Kokos olie
40 gr Walnoten
4 Eieren
100 gr Yogurt
3 spoon Kaneel
2 spoons Honing
2,5 teaspoons Bakpoeder
300 gr Pindakaas
3 spoons Pompoen zaadjes

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pindakaas cake

Pindakaas cake

Pindakaas is altijd goed!

Features:
  • Glutenvrij
  • Vegetarisch
Cuisine:

Een gezonde en lekkere pindakaas brood!

  • 55
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Hoe eet jij het liefst je pindakaas? Je kan er werkelijk alle kanten mee op! Voor nationale pindakaas dag hebben wij deze lekkere en verantwoorde pindakaas brood gebakken. Een heerlijk tussendoortje die je gemakkelijk mee kan nemen naar school of naar je werk.

 

Steps

1
Done
15 minuten

Het beslag

Smelt de kokosolie in een pan. Hak de walnoten in kleine stukjes en zet weg. Breek de eieren in een bak met de yogurt en mix dit met een keuken machine. Voeg daarna de pindakaas, koks olie, kaneel, honing en bakpoeder toe en roer goed.
Op het laatst voeg je de walnoten toe en roer dan rustig tot ze goed in het beslag zijn verwerkt.

2
Done
40 minuten

Oven

Olie een bakvorm of plaats er wat bak papier in. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Giet het beslag in de cake vorm en strooi er wat pompoen pitten overheen.
Bak daarna het pindakaas brood voor 40 minuten in de oven
Oil a baking tray or place some baking paper in the tray.

3
Done
10 minuten

Afkoelen

Het is lastig, maar deze pindakaas cake moet je echt even laten afkoelen voordat je hem op eet.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pasta met kipgehakt balletjes
next
Zalm met een korst
previous
Pasta met kipgehakt balletjes
next
Zalm met een korst

Add Your Comment