Ingredients
-
50 gr Havermeel
-
2 Banaan
-
1 tl Bakpoeder
-
2 eieren
-
100 ml AmandelmelkOf andere plantaardige melk
-
1 el Koek en speculaaskruiden
-
1 Appel
Directions
Wil je gezonde pannenkoekjes bakken? Bak dan deze haver-banaanpannenkoekjes met appel. Een heel fijn ontbijt of lunch gerecht die binnen 10 minuten op tafel staat!
Ik (Mariëlla) bak regelmatig pannenkoeken en wel in alle verschillende soorten en maten! American pancakes, crepes of Hollandse pannenkoeken! Elke keer weer een feestje op mijn bordje. Soms wil je wel even iets gezonds eten dus dan zijn deze pancakes perfect! Kleine ronde pannenkoekjes gemaakt met havermeel en banaan. Verder komt er geen suiker aan te pas!
Ga jij dit ook eens maken als ontbijt of lunch?
Steps
1
Done
3 minuten
|
Eiwitten opkloppenHaal je eiwitten los van de eigelen en klopt de eiwitten op zodat je een stevige massa krijgt. |
2
Done
2 minuten
|
Beslag makenVoeg de eigelen, havermeel, banaan, bakpoeder en speculaas kruiden toe aan de eiwitten en klopt met de keukenmachine tot alles goed gemixt is. |
3
Done
5 minuten
|
BakkenVerhit een pan met een beetje zonnebloem olie en bak alle pannenkoekjes. |
4
Done
2 minuten
|
ServerenServeer de pannenkoekjes met de appeltjes, eet smakelijk! |