1 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 1x basis recept voor cake
75 gram Gemalen kokos Dit kun je gewoon bij de AH kopen
Glazuur
1 Eiwit
300 gr Poedersuiker
3 el Water
Extra ter decoratie Gemalen kokos
Kokos cake

Kokos cake

Een frisse kokos cake moet je ooit gebakken hebben!

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

  • Glazuur

Directions

Share

Kokos cake!

Een cake is altijd goed! Ik (Mariëlla) heb al weken in mijn hoofd zitten dat ik iets met kokos wil eten/bakken dus toen ik eindelijk een avondje tijd had ben ik direct in de keuken gaan staan. Ik heb het oude vertrouwde recept voor basis cake gebruikt en hier kokos aan toegevoegd. Dat maakt de cake erg fris! Vol met ideeën heb ik ook een kokos glazuur gemaakt, die ook erg goed gelukt was. Zoals foodies doen, heb ik de cake mooi neergelegd en er keurige foto’s van gemaakt. Toen ik nog een extra plakje handig had zag ik pas dat de binnenkant helemaal niet gaar was! Oeps, kan de beste overkomen… Gelukkig smaakte de stukjes die wel gaar waren gewoon top dus de keer erop de bak tijd maar iets aangepast;)

Voor jullie staat gelukkig de juiste baktijd erbij, dus wil jij ook een heerlijke kokoscake bakken? Gebruik dit makkelijke recept!

Steps

1
Done
1 uur

Cake maken

Maak een keer het recept voor onze basis cake en voeg op het laatst 75 gram kokos toe.
Stop de cake dan in de oven op 160 graden voor 60 minuten.
Laat de cake daarna goed afkoelen!

2
Done
5 minuten

Glazuur maken

Meng alle ingrediënten voor de glazuur goed door elkaar. Is het iets te vloeibaar? Gebruikt dan meer poedersuiker. Wil je hem juist vloeibaarder hebben? Voeg dan iets water toe.
Giet de glazuur over de cake. Strooi er daarna nog royaal kokos overheen.

Geniet ervan!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
kip Marsala - pollo al Marsala
previous
Kip marsala – pollo al marsala
Lemon meringue taart
next
Lemon Meringue taart
kip Marsala - pollo al Marsala
previous
Kip marsala – pollo al marsala
Lemon meringue taart
next
Lemon Meringue taart

Add Your Comment