Ingredients
-
1 1x basis recept voor cake
-
75 gram Gemalen kokosDit kun je gewoon bij de AH kopen
-
Glazuur
-
1 Eiwit
-
300 gr Poedersuiker
-
3 el Water
-
Extra ter decoratie Gemalen kokos
Directions
Kokos cake!
Een cake is altijd goed! Ik (Mariëlla) heb al weken in mijn hoofd zitten dat ik iets met kokos wil eten/bakken dus toen ik eindelijk een avondje tijd had ben ik direct in de keuken gaan staan. Ik heb het oude vertrouwde recept voor basis cake gebruikt en hier kokos aan toegevoegd. Dat maakt de cake erg fris! Vol met ideeën heb ik ook een kokos glazuur gemaakt, die ook erg goed gelukt was. Zoals foodies doen, heb ik de cake mooi neergelegd en er keurige foto’s van gemaakt. Toen ik nog een extra plakje handig had zag ik pas dat de binnenkant helemaal niet gaar was! Oeps, kan de beste overkomen… Gelukkig smaakte de stukjes die wel gaar waren gewoon top dus de keer erop de bak tijd maar iets aangepast;)
Voor jullie staat gelukkig de juiste baktijd erbij, dus wil jij ook een heerlijke kokoscake bakken? Gebruik dit makkelijke recept!
Steps
1
Done
1 uur
|
Cake makenMaak een keer het recept voor onze basis cake en voeg op het laatst 75 gram kokos toe. |
2
Done
5 minuten
|
Glazuur makenMeng alle ingrediënten voor de glazuur goed door elkaar. Is het iets te vloeibaar? Gebruikt dan meer poedersuiker. Wil je hem juist vloeibaarder hebben? Voeg dan iets water toe. Geniet ervan! |