Ingredients
-
125 gr BoterKoud
-
1 eetlepel Koud water
-
1 zakje Vanille suiker
-
70 gr Suiker
-
200 gr Bloem
-
1 dooier Ei dooier
-
50 gr Pistache nootjes
-
100 gr Pure chocolade
-
10 gr Sprinkles
Directions
Jullie weten vast dat José werkt als Stewardess. Ze komt hierdoor regelmatig in The States en daardoor heeft ze de mogelijkheid om allemaal leuke bak spullen te halen (bijvoorbeeld bij de Marshalls:))
Ook deze leuke sprinkles komen daar vandaan. José kocht vroeger dozen vol sprinkles om samen zandkoekjes te bakken. Mariëlla vond dan het versieren en stiekem opeten van de sprinkles het leukst..
Gelukkig kan Mariëlla de nu de sprinkles wel laten liggen tijdens het bakken.
Steps
1
Done
15
|
Het deegMeng de bloem, suiker en de vanille suiker. Snij de boter in kleine blokjes en voeg samen met de ei dooier toe aan het bloem mengsel. Doe de pistache nootjes in een blender en maal fijn . Voeg het water en de pistache kruimels toe en kneed tot een stevige bal. Je kan het ook met een keukenmachine mixen. . |
2
Done
15
|
Koekjes uisteken |
3
Done
15
|
OvenDoe de plaat met koekjes in de voorverwarmde oven (175 graden) voor 15 minuten |
4
Done
|
VersierenLaat de koekjes afkoelen. |