Ingredients
-
2 Wrap biet
-
2 Rode biet
-
1 courgette
-
250 gr Ricotta cheese
-
6 blaadjes Sla
-
Bos gemengd Verse kruiden
-
Naar smaak zout en peper
-
Olijf olie
-
balsamico crema
-
Directions
Deze bietenwrap met kruiden ricotta is een super lekkere lunch!
Wil je af en toe iets gezonds eten dan hebben we iets heerlijks voor jullie. Bewust met je voeding bezig zijn is tegenwoordig heel normaal. Wij zijn van nature creatief met voedsel maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom deze heerlijke bietenwrap. Een gezonde wrap met toch wat koolhydraten want die heb je nodig voor je energie en een mooie spread van ricotta met kruiden, heerlijk eiwitrijk en boordevol groenten!
Steps
1
Done
15 min
|
Groenten roosterenSnij je courgette in plakjes en leg ze op keuken bakpapier op de bakplaat. Strooi zout en peper en olijf olie er over. Snij je bietjesin plakjes en leg dit ook op een bakpapier op bakplaat. Strooi zout en peper olijf olie en balsamico crème over. Doe dit samen in een voorverwarmde oven 15 minuten op 200° |
2
Done
4 min
|
Ricotta |
3
Done
2 min
|
Wrap opbouwen |