0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 Wrap biet
2 Rode biet
1 courgette
250 gr Ricotta cheese
6 blaadjes Sla
Bos gemengd Verse kruiden
Naar smaak zout en peper
Olijf olie
balsamico crema

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bietenwrap met kruiden ricotta

Bietenwrap met kruiden ricotta

Wrap met ricotta, geroosterde biet en courgette

Features:
  • Vegetarisch
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Deze bietenwrap met kruiden ricotta is een super lekkere lunch!

Wil je af en toe iets gezonds eten dan hebben we iets heerlijks  voor jullie. Bewust met je voeding bezig zijn is tegenwoordig heel normaal. Wij zijn van nature creatief met voedsel maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom deze heerlijke bietenwrap. Een gezonde wrap met toch wat koolhydraten want die heb je nodig voor je energie en een mooie spread van ricotta met kruiden, heerlijk eiwitrijk en boordevol groenten!

 

 

Steps

1
Done
15 min

Groenten roosteren

Snij je courgette in plakjes en leg ze op keuken bakpapier op de bakplaat. Strooi zout en peper en olijf olie er over. Snij je bietjesin plakjes en leg dit ook op een bakpapier op bakplaat. Strooi zout en peper olijf olie en balsamico crème over. Doe dit samen in een voorverwarmde oven 15 minuten op 200°

2
Done
4 min

Ricotta

Snij je verse kruiden fijn, wij hebben peterselie basilicum en verse Tijn gebruikt. Meng dit door de ricotta.
Voeg zout en verse peper toe.

3
Done
2 min

Wrap opbouwen

Smeer je wrap in met je ricotta mix, leg daar je courgette op, daarover je rode biet en als laatste wat sla. Vouw deze dubbel. Buon appetito!

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Zelfgemaakte croutons
previous
Zelfgemaakte Croutons
Tomaten risotto
next
Risotto met tomaat op drie manieren.
Zelfgemaakte croutons
previous
Zelfgemaakte Croutons
Tomaten risotto
next
Risotto met tomaat op drie manieren.

Add Your Comment