Ingredients
-
stokbroodOud en hard
-
Kopje Olijf olie
-
Verse kruidenWat je in huis hebt
-
1eetlepel gedroogde kruiden
Directions
Zelfgemaakte croutons zijn zo veel lekkerder dan dat je ze uit de winkel koopt!
Heb je nog een oud stukje stokbrood over? Niet weggooien! Hier maak je de allerlekkerste croutons van. Heerlijk voor bij de soep of over je salade.
Het is een super makkelijk recept. Maak daarom gewoon zelf je croutons in plaats van deze te kopen bij de winkel. Het is namelijk veel gezonder en veel lekkerder. Daarnaast hoef je niet je oude brood weg te gooien dus het is ook nog eens tegen de voedsel verspilling! Als je dit niet genoeg overtuigingspunten zijn dan weten wij het ook niet meer. 😉
Steps
1
Done
220 gr
|
Oven voorverwarmenVerwarm de oven tot 220 graden |
2
Done
3 min
|
Brood snijdenSnij je oude brood in gelijke stukjes. Snij ook je verse kruiden fijn. Meng dit samen met olijfolie zout en peper in een kom. Je kunt verse kruiden gebruiken maar ook gedroogde kruiden zoals peterselie tijm,rozemarijn etc. Als je wilt kun je ook wat geperste knoflook toevoegen |
3
Done
15 min
|
Oven |