0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
stokbrood Oud en hard
Kopje Olijf olie
Verse kruiden Wat je in huis hebt
1eetlepel gedroogde kruiden

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zelfgemaakte Croutons

Zelfgemaakte Croutons

Gooi nooit je oude brood weg. Binnen 15 minuten de allerlekkerste croutons zelf gemaakt

Features:
  • Vegan
  • Vegetarisch

Ingredients

Directions

Share

Zelfgemaakte croutons zijn zo veel lekkerder dan dat je ze uit de winkel koopt!

Heb je nog een oud stukje stokbrood over? Niet weggooien! Hier maak je de allerlekkerste croutons van. Heerlijk voor bij de soep of over je salade.

Het is een super makkelijk recept. Maak daarom gewoon zelf je croutons in plaats van deze te kopen bij de winkel. Het is namelijk veel gezonder en veel lekkerder. Daarnaast hoef je niet je oude brood weg te gooien dus het is ook nog eens tegen de voedsel verspilling! Als je dit niet  genoeg overtuigingspunten zijn dan weten wij het ook niet meer. 😉

Steps

1
Done
220 gr

Oven voorverwarmen

Verwarm de oven tot 220 graden

2
Done
3 min

Brood snijden

Snij je oude brood in gelijke stukjes. Snij ook je verse kruiden fijn. Meng dit samen met olijfolie zout en peper in een kom. Je kunt verse kruiden gebruiken maar ook gedroogde kruiden zoals peterselie tijm,rozemarijn etc. Als je wilt kun je ook wat geperste knoflook toevoegen

3
Done
15 min

Oven

Leg dit op een bakblik in de oven van 220° Voor 15 min.
Houd de oven wel in de gaten je wilt niet dat ze te donker worden.

Admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
pompoen hummus
previous
Pompoen hummus
Bieten wrap
next
Bietenwrap met kruiden ricotta
pompoen hummus
previous
Pompoen hummus
Bieten wrap
next
Bietenwrap met kruiden ricotta

Add Your Comment